Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarjei Jasně, tak jestli si myslíš, že je takové terno 15 let staré auto, které kamarád opraví do provozu schopného stavu (což asi vypovídá o tom, že provozu schopné nebylo), tak hurá do toho, můžeš mu napsat.
Já nepodezírám, já vím, co to je zbavit se starého auta A to naše bylo s čerstvou technickou a pravidelně servisované. Tak vím, o čem píšu.
Ale fajn, je to dobrý skutek, třeba to někomu pomůže.
@Tarjei Jo, to vím, že plno lidí nemá na žádné auto. Ale víš, kolik bys do takového auta musela sypat? Na tak starém autě ti pořád něco odchází. To by byl takový danajský dar. Ale brala bych, že si to někdo vezme jako třeba auto na stavbu - odvozit v tom cihly, suť apod., na rok na dva a pak to dát pryč.
Auto se opravovalo, právě proto, aby ho nový majitel nemusel na začátku opravovat. Celou dobu bylo pojízdné. Navíc je to auto, které se moc nekazí, nenáročné s litrovým motorem a nízkou pojistkou. Je to auto pro někoho, kdo auto potřebuje. Kdo si chce vybírat - má dveře autosalonů otevřeny:-)
Nebudu se schovávat za anonym. život co mohl mi vzal. Přišla jsem o rodiče, později o manžela(jak jsem psala v deníčku),o dítě(potrat v 11tt),o zdraví(málem i o život),sice jsem přežila, ale je ze mě invalida.Sice jsem se opět vdala, ale manžel také onemocněl a je invalidní. Kvůli nemocem jsme nuceni jít do insolvence, jelikož naše invalidní důchody nestačí na splátky hypo a vše co je s ní spojené(pojištění atd)+ běžné náklady domácnosti. Takže přijdeme i o dům. A věřím tomu, že kdybych napsala a auto dostala(opravdu bych ho potřebovala)najdou se tací co by byli schopni mi závidět jen proto že bylo darované. A pro ty co se ptají zda jsem dostala příspěvek na auto odpovídám, ne nedostala. A díky insolvenci nenašetřím ani na kolo, natož na auto. Komentáře typu jaký si to uděláš, takový to máš, si prosím nechte. Nikdy jsem nic hmotného, kromě života nevyhrála a dostat něco zadarmo bych považovala za zázrak.
Takže hotovo, včera bylo auto přepsáno. To je zpráva pro všechny, kteří něčím hezkým přispěli do této debaty:-)
Zdravím..ano, auto bylo přepsáno a předáno. Je úžasné a pro rýpálky opravdu jezdící a světe div se, není to vrak (myšleno opět pro rýpálky). Tímto ještě jednou děkuji veřejně původnímu majiteli za nečekaný dárek, který usnadní život a žití nejen mě a mé rodině, ale i lidem zvířatům, o kterých jsem psala v emailu.