Daruji oblečení pro muže
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Daruji oblečení pro muže.
Daruji oblečení po starším pánovi. Je toho celá skříň. Vel. L.-XL. Košile, kalhoty, svetry, boty…
Poštovné nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@drewlet prima,že se tu objevují fakt dobré skutky, jsi super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je to pozůstalost, tak bych navrhla to cele odvézt třeba do farni charity někde v okolí. Oni to rozdělí mezi skutečně chudé. Na inzerát si to dost často vezme někdo, kdo to pak rozprodává. Vyřešila jsem takto pozůstalost po babičce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek dobrý nápad, pohledám tu charitu, pokud se nikdo neozve. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo takhle! Já už myslela svoje dámské použité a nevyprané oblečení nějakému chlapovi, aby se v nich mohl tajně vyřádit…Nechce nikdo moje použité a nevyprané spodní prádlo? Mám jich plnou skříň a kupuje si vše nové! Škoda vyhodit, když to může nějakému muži udělat radost! A ono je to nakonec jinak!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Jo takhle! Já už myslela svoje dámské použité a nevyprané oblečení nějakému chlapovi, aby se v nich mohl tajně vyřádit…Nechce nikdo moje použité a nevyprané spodní prádlo? Mám jich plnou skříň a kupuje si vše nové! Škoda vyhodit, když to může nějakému muži udělat radost! A ono je to nakonec jinak!!!![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!