Daruji oblečení pro muže

12805
5.2.18 16:14

Daruji oblečení pro muže.

Daruji oblečení po starším pánovi. Je toho celá skříň. Vel. L.-XL. Košile, kalhoty, svetry, boty…
Poštovné nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2182
5.2.18 16:34

@drewlet prima,že se tu objevují fakt dobré skutky, jsi super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
5.2.18 16:34

@drewlet dej inzerat na bazos, sbazar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.2.18 16:39

Pokud je to pozůstalost, tak bych navrhla to cele odvézt třeba do farni charity někde v okolí. Oni to rozdělí mezi skutečně chudé. Na inzerát si to dost často vezme někdo, kdo to pak rozprodává. Vyřešila jsem takto pozůstalost po babičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
5.2.18 20:29

@Tichošlápek dobrý nápad, pohledám tu charitu, pokud se nikdo neozve. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
5.2.18 20:39

Jo takhle! Já už myslela svoje dámské použité a nevyprané oblečení nějakému chlapovi, aby se v nich mohl tajně vyřádit…Nechce nikdo moje použité a nevyprané spodní prádlo? Mám jich plnou skříň a kupuje si vše nové! Škoda vyhodit, když to může nějakému muži udělat radost! A ono je to nakonec jinak!!! :mrgreen: :mrgreen: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
5.2.18 22:46
@Božislava píše:
Jo takhle! Já už myslela svoje dámské použité a nevyprané oblečení nějakému chlapovi, aby se v nich mohl tajně vyřádit…Nechce nikdo moje použité a nevyprané spodní prádlo? Mám jich plnou skříň a kupuje si vše nové! Škoda vyhodit, když to může nějakému muži udělat radost! A ono je to nakonec jinak!!! :mrgreen: :mrgreen: :kytka: :kytka:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!