Pěstounské organizace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pěstounské organizace
Ahoj podala jsem si žádost o pěstounskou péči, a brodim se různými organizacemi a nemohu se rozhodnout se kterou budu spolupracovat. Chtěla bych slyšet vaše názory a zkušenosti no recenze na tyto organizace. Jakou doporučujete a se kterou máte špatné zkušenosti. Jsem z Prahy, ale treba se diskuze rozjede na celé čr a pomůže i jinym budoucím pěstounům. Diky za vaše názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Baryk2891 mám, pracovní
Hlavně je tam p. Hlásková (znáš?), která to mám fakt suprově promyšlený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, ale zase fakt musíš něco dělat. Jsou organizace, kdy ti vzdělání napíší, aniž by ses vzdělávala. Napíší, že u tebe byli na návštěvě a ve skutečnosti nebyli. Vlastně ano nevíš, že je máš
- pozor, ale někomu to vyhovuje. A pak jsou organizace jako Dobrá rodina, které mají hlavu a patu a fakt rozumí tomu, co dělají. Ale ty povinnosti, co mají pěstouni ze zákona - ty si prostě musejí plnit a nejde z nich vykličkovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadumi píše:
Jo, ale zase fakt musíš něco dělat. Jsou organizace, kdy ti vzdělání napíší, aniž by ses vzdělávala. Napíší, že u tebe byli na návštěvě a ve skutečnosti nebyli. Vlastně ano nevíš, že je máš- pozor, ale někomu to vyhovuje. A pak jsou organizace jako Dobrá rodina, které mají hlavu a patu a fakt rozumí tomu, co dělají. Ale ty povinnosti, co mají pěstouni ze zákona - ty si prostě musejí plnit a nejde z nich vykličkovat.
No a kterým podle tebe se mám vyloženě vyhnout? Četla jsem, třeba, že ta Natama, hrozně moc kope za bio rodiče, bez ohledu na to, že treba bio tata je totální alkáč a mele dítěti do hlavy nesmysly, chudak dítě pak má v hlavičce totální chaos a Natama jde hodně na ruku bio rodičům i když je to proti zdravému rozumu.Tak k téhle určitě nepůjdu. Je ještě nějaká která to lajdá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj prosim potrebuji pomoc jakou zvolit organizasi usteckym kraji predem dekuji za odpovedi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bledulicka píše:
Ahoj prosim potrebuji pomoc jakou zvolit organizasi usteckym kraji predem dekuji za odpovedi
Moc ti neporadím, jsem z jiného kraje. Ale na netu určitě něco najdeš. Jsi už pěstounka nebo teprve plánuješ pěstounskou péči?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj uz nas ceka posledni nasteva psychologa a socialni pracovnice unas doma, jinak vse mame za sebou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bledulicka píše:
Ahoj uz nas ceka posledni nasteva psychologa a socialni pracovnice unas doma, jinak vse mame za sebou
Tak držím palce, ať vše klapne. Dětiček do pěstounky je hodně. Máte nějaká kritéria?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma cekame na berusku tak2 roky a co nejmensi genetickou zatezi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bledulicka píše:
@Enmamma cekame na berusku tak2 roky a co nejmensi genetickou zatezi
Když těch bez genetické zátěže je opravdu minimum. Nechcete pomoci naopak nějakému děťátku, které ty začátky lehké nemělo? On je totiž nikdo nechce. Kolikrát se z nich vyklubou bezva děti. My takové dvě máme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My sme si musely sednout na sve dno jako rodice a vyjasnit si co chceme abysme to daly vsichny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velmi negativní zkušenost s organizací Maják Trutnov
Mám velmi negativní zkušenosti s doprovázející organizací Maják Trutnov. Tato organizace pro mě znamenala pouze neprofesionální a manipulativní jednání, které rozhodně porušuje základní práva. Arogantní přístup jejich zaměstnanců, který zahrnoval smích a neúctu, byl pro mě devastující. Tato organizace mi vzala zdraví, nervy, naději, bydlení a možnost být se svými dětmi.
Měla jsem špatné zkušenosti nejen s jejich odbornými postupy, ale i s jejich přístupem k mým právům. Zneužijí vaši neznalost práva a situaci, ve které se nacházíte. Doporučuji všem, aby si jako já všechny komunikace pečlivě zaznamenávali – telefonní hovory, SMS, WhatsApp zprávy – a vše si uchovávali. Jen tak můžete proti takovému jednání bojovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doprovodná organizace Ostrava a okolí
Ahojky,
můžete prosím doporučit či nedoporučit nějakou doprovodku z Ostravy a okolí? Moc by nám to s manželem pomohlo. Díky moc za sdílení zkušeností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!