Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@iwineska.iwik oki vidis, ja chodila do chrudimi do skoly na integrovku, tak treba odtud. Akorat jsem ti chtela napsat.
@Inka8 jj chodila jsem tam taky…=) vidíííš to to je náááhodička…=) paráááda… =)
@lištička1 ja ti asi nepomuzu…ale myslim si ze si urcite musela poslat cislo uctenky kvuli ktere si vyhrala a to si budou kontrolovat…nebo aspon datum a cas ne? myslim ze ti asi jen tak nejaka uctenka nepomuze ne? ale drzim palce aby ti nekdo pomohl
@Lillypad mě bude za 2 týdny 22.. Noo, já tě nebudu odrazovat, je to názor každého, ale kdybych měla jít ještě někdy rodit, jakože nebudu, tak do pardubic mě nikdo nedostane ani za nic. Už ani na pohotovost.. Ale tady si to tam holky chválí.. ![]()
@nejvíczoufalá to je to tam tak hrozne? ja mela v planu rodit v pce ![]()
@iwineska.iwik já fakt nechci nikoho odrazovat, všechny tady si to tam chválí, ale za mě ani za nic. Já rodila 36+1, jenže oni se sekli a napsali mi 35+4, tím pádem malej fičel automaticky na dopečení, ani jsem ho neviděla. Do ruky jsem ho dostala až po 3 dnech, ani jsem si na něj nemohla v rukavicích šáhnout, jen koukat přes sklo a to byl prosím zdravej. Pa mi hned na sále řekla,– doslova- takové opičky jako přikládání po porodu mi tady nevedeme. No kojila jsem dohromady tak 20krát a zanechalo to na ně celkově dost následky.. Ale jinak porod chválím, ten byl celkem fajn jako pro prvorodičku
@Inka8 Ježiš ty jsi chodila na integrovku? Kdy a na co? POkud jsi zhruba v mém věku budeš mě od poslechu znát.. ![]()
Já chodila na prodavačku…s romanou urbanovou…2010 sem koncila…
@nejvíczoufalá ja tam byla jen dva roky prestoupila sem z olomouce tak sem tam byla uz jen druhak tretak…=)