Dašické maminky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7338
6.6.13 13:21

@nejvíczoufalá no jasně :D je mi 25, a tobě? byla jsi v pardubické porodnici spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 13:23

@Inka8 no půůůvodnee jsem z olomouce :D pak jsem se s mamkou stehovala do zajecic pak slatinan a pak za pritelem do pce…ale mela sem dlouho nasazene bryle nez se objevil ten co mi je sundal :D a ted spolu cekame miminko a koupili sme tady baracek…a jako cenove to vyslo jak byt v pce takze zahradka a svuj kli zadne dupani sousedu vyhralo =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
6.6.13 13:24

Ta @iwineska.iwik tak to jsem urcite ja, Lucka ti mozna o mne povidala.Ja mam termin 5.listopadu. Jinak mame zatim vse dobre vysledky apod, jen mam nizko luzko, tak proto klidovy rezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
6.6.13 13:28

@iwineska.iwik ja tedka s Luckou nemluvila, ale mohli bychom se jit pak nekdy na maleho a Lucku prijit podivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 13:28

@Inka8 nic nerikala…jen ze tady nekoho zna…ma skupinu prochazky s kocarkem dasice…=) my mame termin 17…ale i 14.11 :D no ja sem taky doma…na neschopence bylo to hrozne stat 12 h na nohach byvalo mi zle tak me nechala doma…smrad tam byl…fuj…to je dobre…my sme meli zvysene projasneni sije ale dr rikal ze ne plodovku chodit nemam ze to je v rozmezi a ze bych mohla zbytecne potratit tak sme byli znova na kontrole a rikal ze uz je to vse v poradku… a ze budeme mit Vojtíška..=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 13:29

@Inka8 to by jsme kazdopadne mohli…=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 13:32

@Inka8 to je tve první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
6.6.13 13:37

koNekdy tty

@iwineska.iwik ano me prvni:-).Uz se tesim. Nekdy ty kontroly jsou o nervy, ale i poteseni, kdyz clovek nevi co ho ceka.Me se dela spatne z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 13:39

@Inka8 to me taky…to je des a pockej az pujdem na cukrovku se z toho picnem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
6.6.13 13:43

@iwineska.iwik to se tam zas skoro zkacim, radsi mi to ani nerikej:-).Ja jdu na velky utz 25.6.treba budu konecne vedet, co cekame.Dr.me to zas toho 13.6.ani nerekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 13:47

@Inka8 To by ti mel rict…me to rekli v 16+4…ja jdu 27.6 na ten velkej uzv…tak si mu toho 13.6 rekni…=) to nas ceka az v 7 mesici prej :D ale vemou nam trikrat za jednu nastevu lekare krev to tam sebou zkacim

Příspěvek upraven 06.06.13 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 13:48

@Inka8 mas FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
6.6.13 13:51

@iwineska.iwik mno a ja na velkej 25.v G medu.Tak to se na cukrovce opravdu zlacim, jeste nalacno, to nedam.Ja musim kazde dve hodiny neco strcit do papuly jinal zvracim.Tak to. bude zajimavy. Naposled jsem ji to rikala, a tekla mi v 15tt ze je to moc male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
6.6.13 13:54

@iwineska.iwik mam Lucka me ma ulozenou, tak jestli ji mas mrkni ji do pratel, a najdi Jindriska, budu urcite jedona s tomhle jmenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 14:16

@Inka8 nemam ji v pratelich…my sme si napsala jen jednou a to tady ze se ji narodil mimiusek a ze tu nekoho zna ale jinak vubec nevim nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová