Dát dítě do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47103
20.5.15 12:12
@Anonymní píše:
Jedná se o smíšenou třídu. Jsem tomu ráda. Jsme z vesnice. Tudíž když se potkáme s dětmi na vycházce (když jdu na nákup, tak starší vyběhne z řady a jde mi lupnout pusu a zpět se zařadí). Je to zde rodinné a v pohodě. Upřímně je mi vás z měst líto, v tom smyslu, že je to větší šrumec. Anonymita, běží to jako " na páse", není míst, větší nároky. Bydlela jsme v Praze a vodívala jsem do školky kamarádčinu dcerku. Vím co to je. Jednou si dcera zapoměla (teda spíš já) doma pomůcky na tvorbu, školka šli kolem na procházku, zrovna jsem věšela prádlo, tak jsem jí to hodila z okna v igelitce a měla to. :mrgreen:

aha, a jak víš, že my ostatní jsme z města? :think:
Já osobně jsem také z vesnice a děti chodí do vesnické školky, vlastně se všema maminkama se známe, protože se setkáváme i mimo školku, na plesech, na hodech, na dětských akcích, na hřišti… Ale nikdy by mě nenapadlo psát ostatním z města, že je mi jich líto. A ještě se schovávat za anonym :nevim:

Nicméně platí to, co jsem psala výše. Že si myslím, že 2,5 leté dítě mezi sedmileté děti, které se připravují na základní školu, nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin