Dát do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.9.21 11:24

Dat do skolky?

Ahoj,
Dcera ma kasel a rymu, v ut dost chrchlala, rano byla jeste ok, zakaslala tak 2× neresila jsem, odpo mi ucitelka rekla, at ji necham do konce tydne doma, chrchlala uz hodne, tak jsem udelala, ale zitra uz musim do prace, muz taky, tak jsem volala detske, dcera uz ma jen rymu, zakasle jen, kdyz je zahlenena, nudle nema zeleny, proste trochu z rymy huhna a obcas smrkne, obcas kychne, dnes za cely dopo smrkala tak 5×, je v pohode.

Ale rikam si, tak at uz to doklepe doma, jde o patek, aspon se ji to nerozjede zas. Tak volam detsky a ona, ma teplotu, zeleny nudle, kasle hodne, je to chraplavy kasel a vyslech, tak rikam, ze ne, ze ji tam ani nechci vodit k ni mezi nemocna a ona, ze jo, ze nemam (popsala jsem ji to jak vam) a ze ve skolce rekli, at ji necham doma, ale ze zitra mam sluzbu a ona, ze do skolky muze, ze to by na podzim vsechny deti byly doma..
Tak volam do skolky, ze doktorka mi rekla, ze mi osetrovne neda, ze muze jit, ve skolce a je bez rymy a kasle? rikam jeste trochu kasle a smrka, ale malo a oni, ze musi byt bez a lepsi az v po, at se dolezi, tak opet tel k lekari a ona at s ni teda prijdu, ale ze tohle neni nemoc..

Jako..nechci ji tahat mezi nemocne, vzdy tam cekame tak hodku..akorat fakt neco chytne a beztak mi oznami, ze pokaslavani a mala ryma neni nemoc, to je jak u blbych..hadaly byste se s lekarkou ci daly do skolky.

Blby je, ze musim dnes oznamit v praci nepritomnost, at najdou nahradu. A co kdyz mi to zitra nenapise, muze to odmitnout napsat? Ja nerozumim proc je to problem, decko nastydly, clovek chce udelat spravne a nechat ho doma a jen problem..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4749
30.9.21 11:29

Nechápu tvoji doktorku, jde o den, aby děcko se nerozjelo, si mysli, že se chceš na ukor děcka ulit v práci :D asi bych zavolala do školky, že doktorka odmítá napsat ošetřovačku a že budeš mít problém v práci a at ti daji písemně, že s kašlem a rýmou tam nesmí a to bych ji dala a at ti to napíše a když ne, tak písemně vyjádření pro školku, že smi do školky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
30.9.21 11:29

Jednoduche, bud ti doktorka napise osetrovacku nebo ti napise, ze je dite zdrave a pak ho s tim papirem das do skolky. Hloupe je, ze ktera varianta to bude, zjistíš az u ni, takze bych tam dojela dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
30.9.21 11:30

Hádala bych se s doktorkou. Já nechávám doléčit. Dcera teď byla doma 2 týdny. Teploty, pak rýma a pak až kašel. I pro to dítě je lepší se doléčit, než s oslabenou imunitou jít do školky a hned zase něco lapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
30.9.21 11:32
@Veru1987 píše:
Hádala bych se s doktorkou. Já nechávám doléčit. Dcera teď byla doma 2 týdny. Teploty, pak rýma a pak až kašel. I pro to dítě je lepší se doléčit, než s oslabenou imunitou jít do školky a hned zase něco lapnout.

Tak zas od toho je doktorka, aby rozhodla, zda je dolecovani nutne… Takze pokud ona potvrdi, ze dite do skolky muze, tak dolecovat klidne muzes, ale bez osetrovacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
30.9.21 11:34

Chyba je na straně doktorky, měla ti tu osetrovacku dát, aniz bys tam dceru musela vodit. Dcera ještě může být infekční, nakazí jiné děti a pak to zas budou muset řešit jejich rodiče..
Tak musíš s dcerou k doktorce, a pokud ti nedá osetrovacku, tak ať ti napíše potvrzeni o bezinfekcnosti, s tím ti dceru ve školce vezmou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15086
30.9.21 11:36

Máš dvě možnost, doktorka ti napíše ocr, nebo vystaví potvrzení, že dítě je zdravé, v tom případě nemuzou říct ve školce nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
30.9.21 11:37

@Beckyttine5 Proc by mela byt chyba doktorky, ze nechce ordinovat po telefonu :think: ona se pod tu osetrovacku podepisuje, tak chce videt dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
30.9.21 11:38
@j.a.n.i1 píše:
Tak zas od toho je doktorka, aby rozhodla, zda je dolecovani nutne… Takze pokud ona potvrdi, ze dite do skolky muze, tak dolecovat klidne muzes, ale bez osetrovacky.

Tak pokud ještě pokašlavá je tam zbytek rýmy… nyní posílají děti domu ze školky skrze kovid, tak jeden den probůh?! Ona nechce týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.9.21 11:38

Když jsi chtěla ošetřovačku, měla jsi doktorce prostě říct, že dítě hodně kašle a má rýmu jako poleno. Jasně, že když jí řekneš, že jí nic není a jen občas zasmrká, tak tě spíš odmítne :nevim: Holt tam asi budete muset zajít a nechat si ten jeden den napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
30.9.21 11:45
@Veru1987 píše:
Tak pokud ještě pokašlavá je tam zbytek rýmy… nyní posílají děti domu ze školky skrze kovid, tak jeden den probůh?! Ona nechce týden

No a doktorka zas to dite chce vysetrit, je to jeji prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
30.9.21 11:47
@j.a.n.i1 píše:
No a doktorka zas to dite chce vysetrit, je to jeji prace…

tak tam budou muset zajít a sednou do čekárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
30.9.21 11:51
@Veru1987 píše:
Tak pokud ještě pokašlavá je tam zbytek rýmy… nyní posílají děti domu ze školky skrze kovid, tak jeden den probůh?! Ona nechce týden

no ale to je jedno, doktorka s tím má úplně stejnou práci, jako s očr na týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
30.9.21 11:53
@stinga píše:
no ale to je jedno, doktorka s tím má úplně stejnou práci, jako s očr na týden

To já vím… ale že by se třeba chtěla zakla. uléjvat a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13951
30.9.21 11:53

Co to máte za doktorku? U nas se muso chodit na cas v čekárně max 2 nemocní a vždy volat. A fakt se mi nestali, ze bychon tam čekali hodinu. Vždy max 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí