Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj,
vím že podobných témat je tu dost, ale zajímaly by mě názory těch, kterým nešel takhle pozdě pinďa ještě ohrnout vůbec. Synovi je 10 let a má vidět jen dírku na čůrani, žalud vůbec. MUDr to vůbec nekontrolovala, vůbec se nepodívala. Tak jsem ji to řekla a ona mi řekla, že tomu mám dát čas. Manžel je proti a řekl, ať najdeme jinou doktorku. Přitom jinak je velmi pečlivá a jsem s ní spokojená, tak se mi úplně novou nechce hledat, ale zase nechci, abych něco podcenila a syn měl nějaké trvale problémy. Má někdo podobné zkušenosti nebo aspoň nejsou radu? Máme zkusit jinou doktorku, nebo někam se synem zajít?
Děkuji mockrát.
ZAJDĚTE na urologii ![]()
Je potřeba to mazat a uvolňovat, pediatru neměňte, jen ať manžel zajde se synem na dětskou urologii a nechají si vysvětlit co a jak.
Předejdete tím obtížím v budoucnu.
Určitě bych to řešila. Známý byli teď na operaci s tím stejným s 6 letým klukem.
Na urologii určitě ne, tam neznají nic jiného než obřízku. Koupit Pinďa mast, každý den zkoušet pravidelně a poctivě stahovat, rychlé stahování spíše stáhnout (co to jde) a držet třeba 10 minut. Takto 2× zopakovat. Tyto 3 série každý večer po předchozím napařením ve vaně.
@Doctus píše:
Na urologii určitě ne, tam neznají nic jiného než obřízku. Koupit Pinďa mast, každý den zkoušet pravidelně a poctivě stahovat, rychlé stahování spíše stáhnout (co to jde) a držet třeba 10 minut. Takto 2× zopakovat. Tyto 3 série každý večer po předchozím napařením ve vaně.
Tu masticku doporucuju, synovi hodne pomohla - da se sehnat normalne v lekarne.
Mně pediatrička říkala, že do 5ti let to neřeší. Řekla jsem jí to na základě toho, že náš předchozí pediatr prvnímu synovi předložku povolil v 18ti měsících. V 10ti letech bych rozhodně řešila i jinde. Ale obřízce bych se snažila vyhnout.
@VitaminC V kolika letech začíná onanovat? Třeba se mu to samo nepovolí.
@VitaminC píše:
Az bude kluk onanovat, tak se to povoli.
Aby to pak ještě šlo uvolnit…
@Anonymní píše:
"Synovi to nejde ani kousek.
Však to nevadí, pokusit se, aby předkožka byla napnutá. Postupně začne povolovat.
@Doctus On ji právě má napnutou v klidu a když jsem to zkusila ji ohrnout, tak to vůbec nejde. Je to úplně na pevno.
Ahoj,
vím že podobných témat je tu dost, ale zajímaly by mě názory těch, kterým nešel takhle pozdě pinďa ještě ohrnout vůbec. Synovi je 10 let a má vidět jen dírku na čůrani, žalud vůbec. MUDr to vůbec nekontrolovala, vůbec se nepodívala. Tak jsem ji to řekla a ona mi řekla, že tomu mám dát čas. Manžel je proti a řekl, ať najdeme jinou doktorku. Přitom jinak je velmi pečlivá a jsem s ní spokojená, tak se mi úplně novou nechce hledat, ale zase nechci, abych něco podcenila a syn měl nějaké trvale problémy. Má někdo podobné zkušenosti nebo aspoň nejsou radu? Máme zkusit jinou doktorku, nebo někam se synem zajít?
Děkuji mockrát.