Pinďa vůbec nejde ohrnout!

Anonymní
28.9.21 12:12

Pinďa vůbec nejde ohrnout!

Ahoj,
vím že podobných témat je tu dost, ale zajímaly by mě názory těch, kterým nešel takhle pozdě pinďa ještě ohrnout vůbec. Synovi je 10 let a má vidět jen dírku na čůrani, žalud vůbec. MUDr to vůbec nekontrolovala, vůbec se nepodívala. Tak jsem ji to řekla a ona mi řekla, že tomu mám dát čas. Manžel je proti a řekl, ať najdeme jinou doktorku. Přitom jinak je velmi pečlivá a jsem s ní spokojená, tak se mi úplně novou nechce hledat, ale zase nechci, abych něco podcenila a syn měl nějaké trvale problémy. Má někdo podobné zkušenosti nebo aspoň nejsou radu? Máme zkusit jinou doktorku, nebo někam se synem zajít?
Děkuji mockrát.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
28.9.21 12:23
@Anonymní píše:
Ahoj,
vím že podobných témat je tu dost, ale zajímaly by mě názory těch, kterým nešel takhle pozdě pinďa ještě ohrnout vůbec. Synovi je 10 let a má vidět jen dírku na čůrani, žalud vůbec. MUDr to vůbec nekontrolovala, vůbec se nepodívala. Tak jsem ji to řekla a ona mi řekla, že tomu mám dát čas. Manžel je proti a řekl, ať najdeme jinou doktorku. Přitom jinak je velmi pečlivá a jsem s ní spokojená, tak se mi úplně novou nechce hledat, ale zase nechci, abych něco podcenila a syn měl nějaké trvale problémy. Má někdo podobné zkušenosti nebo aspoň nejsou radu? Máme zkusit jinou doktorku, nebo někam se synem zajít?
Děkuji mockrát.

ZAJDĚTE na urologii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.9.21 12:30

Je potřeba to mazat a uvolňovat, pediatru neměňte, jen ať manžel zajde se synem na dětskou urologii a nechají si vysvětlit co a jak.

Předejdete tím obtížím v budoucnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
28.9.21 12:32

Určitě bych to řešila. Známý byli teď na operaci s tím stejným s 6 letým klukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 12:33

@JancaS84 Jako obřízku?

• Citovat
  • Upravit
35970
28.9.21 12:34
@Anonymní píše:
@JancaS84 Jako obřízku?

Myslím, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
28.9.21 12:34

Na urologii určitě ne, tam neznají nic jiného než obřízku. Koupit Pinďa mast, každý den zkoušet pravidelně a poctivě stahovat, rychlé stahování spíše stáhnout (co to jde) a držet třeba 10 minut. Takto 2× zopakovat. Tyto 3 série každý večer po předchozím napařením ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
28.9.21 12:37

Az bude kluk onanovat, tak se to povoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17007
28.9.21 12:40
@Doctus píše:
Na urologii určitě ne, tam neznají nic jiného než obřízku. Koupit Pinďa mast, každý den zkoušet pravidelně a poctivě stahovat, rychlé stahování spíše stáhnout (co to jde) a držet třeba 10 minut. Takto 2× zopakovat. Tyto 3 série každý večer po předchozím napařením ve vaně.

Tu masticku doporucuju, synovi hodne pomohla - da se sehnat normalne v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
28.9.21 12:47

Mně pediatrička říkala, že do 5ti let to neřeší. Řekla jsem jí to na základě toho, že náš předchozí pediatr prvnímu synovi předložku povolil v 18ti měsících. V 10ti letech bych rozhodně řešila i jinde. Ale obřízce bych se snažila vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 13:09

@VitaminC V kolika letech začíná onanovat? Třeba se mu to samo nepovolí.

• Citovat
  • Upravit
8146
28.9.21 13:10
@VitaminC píše:
Az bude kluk onanovat, tak se to povoli.

Aby to pak ještě šlo uvolnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 13:47

@Doctus Synovi to nejde ani kousek.

• Citovat
  • Upravit
9743
28.9.21 13:50
@Anonymní píše:
"Synovi to nejde ani kousek.

Však to nevadí, pokusit se, aby předkožka byla napnutá. Postupně začne povolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 13:53

@Doctus On ji právě má napnutou v klidu a když jsem to zkusila ji ohrnout, tak to vůbec nejde. Je to úplně na pevno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA