Dát ještě fusak?

Omálka
23.4.12 12:36

Dát ještě fusak?

Ahoj holky,mám 3 týdeního chlapečka a venku je 15 stupnů ve stínu.Tak přemýšlím,jestli ještě nechat fusak v kočárku. :think: :oops: Moc děkuji za odpovědi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27008
23.4.12 12:40

Ne,nebo aspon já jsem už v tohmle teplu nedávala jen deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.4.12 12:40
@Omálka píše:
Ahoj holky,mám 3 týdeního chlapečka a venku je 15 stupnů ve stínu.Tak přemýšlím,jestli ještě nechat fusak v kočárku. :think: :oops: Moc děkuji za odpovědi. :kytka:

Neee. Co mu dáš v zimě???

• Citovat
  • Upravit
101710
23.4.12 12:42

Já tedy tenčí nechávala a naopak jsem ho do něj nijak neoblékala (jen plínka a bavlněný overal, plus případně čepička), přišlo mi to praktičtější než navlékat mimino do x vrstev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.4.12 12:42

@Omálka Ahoj. Já bych nechala jen tu spodní část, na které leží (poukud to jde rozepnout), a pak spíš dala deku/deky podle toho, kde jezdíte. U nás třeba když se zatáhlo, tak byla celkem kosa, že moje 2 letá dcera běhala v zateplené vestě. Fusak bývá dost teplý a když ho na sluníčku odkreješ, tak je to zas málo. Když dáš deky, můžeš postupně ubírat a přidávat podle situace. Proti větru (a hlavně sluníčku) bych určitě nechala přes boudičku látkovou plenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
23.4.12 12:46

Máme odepínací fusak casualplay a do toho včera měl body s dlouhým rukávem,dupačky,jen plátěný kalhoty,jarní bundičku a čepku.Měl jen fusak,deku nee.

• Citovat
  • Upravit
8038
23.4.12 12:47

Takhle malýmu prckovi bych ho tedy ještě dala,oni se narozdíl od nás vůbec nehýbou a jak tu někdo psal,jen bych ho lehce oblékla.Dupačky a lehký kabátek a čepku a ponožky,nebo botičky.My byli teď se synem venku a žádné teplo tedy není.Nevím,jak jinde,ale u nás na západě Čech ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
23.4.12 12:47

já mám jarně-podzimní fusak a budu ho používat ještě dlouho, když je teplo, rozepnu a sroluji k nožičkám, když se zatáhne, fusak zapnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.4.12 12:48

@Omálka Pokud je u vás stálé počasí, tak bych taky dala jen fusak a do něj míň oblékla. U nás ale třeba moc stálé není. CHvíli je šílené horko (na fusak určitě), chvíli zase pěkná kosa a vítr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
23.4.12 12:49

Já mám pětitýdenního chlapečka a zimní fusak zatím dávám. Nemám totiž na něj zimní oblečky, takže ho obleču jen lehce (+ čepička, rukavičky) a dám ho do fusaku. Ptala jsem se naší paní doktorky a prý ok. Venku je sice docela teplo ale většinou fouká studený vítr.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
23.4.12 12:49

Já taky ještě fusak nechávám, mám od Teutonie jaro - podzim. Dopoledne je ještě chladno, odpo ho rozepnu a nechám nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
23.4.12 12:56

Taky si myslim,ze takhle malymu bys mu ho jeste mohla nechat…Kdyz mimco jen lezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
23.4.12 13:01

švagrová má 3,5 měs. mimi a ještě stále jezdí ve fusaku. Má body, dupačky, kabátek a čepičku. Přijde mi to lepší než moc vrstev a několik dek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
23.4.12 13:01

našemu malýmu je půl roku a fusak máme pořád, nijak ho nebalím, má tepláčky, ponožky, body a mikinku a čepku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
23.4.12 13:03

PS: Já mám taky zimní děti, obě kolem toho 4-5 měsíce fusak v hlubok.kočárku měly. Šla jsem si sednout s kamarádkou,která v té době měla roční sedící dítko a hleděla na mě, že my fusák používáme. Uběhly 2 roky, narodilo se ji zimní miminko a i oni najednou s několikaměsičním prckem v dubnu jezdili s fusakem.

JE VELKÝ ROZDÍL, jestli mimi sedí nebo jen leží (pro ty maminky, které píšou, proč na jaře fusak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí