S Ryanairem - dítě do 24 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
22.4.12 10:48

Ano

Příspěvek upraven 20.08.14 v 09:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
22.4.12 10:50

Ahojky,ses z Prahy?Ja se v tom jinak nevyznam,ale v Praze v Jindrisske je pobocka,kde od Ryanairu prodavaji letenky a vse by ti k tomu rekli… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
22.4.12 11:22

kamaradka pro dceru kupovala dospelou letenku, protoze nakonec vysla levneji nez ta pro deti :) a kdyz koupis tu nad 2 roky ma dite narok na svoje sedalo.
check in zavazadlo si stejne musis doplatit u jakekoliv letenky tak je to jedno.
ja s ryanair prestala litat tak pred rokem, protoze kdyz si musis i nakup z dutyfree nacpat do prirucniho zavadla a zaptlatit i za to, ze si doma muzes vytisknout svoji letenku je trosku prehanka :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
22.4.12 11:42

Já jsem taky chtěla pro moji 17 měsíční koupit „dospělácko“ letenku, protože byla levnější, ale řekli mě, že by mě s ní nepustili do letadla, že prostě musí mít letenku přesně k jejímu věku - to řekli přímo na letišti… :think: nakonec teda malá zůstává doma, ale i tak mě to naštvalo… tak třeba to nakonec i jde letět na dospěláckou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.4.12 11:43

Ano

Příspěvek upraven 20.08.14 v 07:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.4.12 11:44

Ano

Příspěvek upraven 20.08.14 v 07:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.4.12 11:50

Ano

Příspěvek upraven 20.08.14 v 07:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
22.4.12 12:13

Ahoj, pročetla jsem si podmínky a je to takto:
Ryanair počítá věk na celé měsíce a je to do 23m včetně, takže než jí bude 24m čili 2 roky, letí jako „infant“ za 20eur. Sedadlo se pro infanta rezervovat nedá(a nemají nárok na příruční zavazadlo), asi i z bezpečnostních důvodů, aby při brždění dítě nepropadlo pod pásem :-O ale to když je to opravdu malé mimi, tady jde o 2 týdny.
Nemyslím, že by ti tu letenku neuznali, maximálně, pokud je dcera malá, tě požádají, abys ji měla na start a přistání na klíně s přídavným pásem. Ale jak už jsem řekla, na cestu tam může letět jako mimi.

My s Ryanairem létáme často, naposledy před týdnem i se synem a bylo to v pohodě. On totiž i s poplatky za zavazadla a poplatky za dýchání v letadle :mrgreen: vyjde o polovinu levněj než jiné linky. Ale ty nákupy v příručním zavazadle naštvou, to má @zelenaprisera pravdu.
Já jsem si navíc naivně myslela, že rodinu s miminkem nechají nastoupit přednostně, a ocitli jsme se skoro na konci fronty (Ryanair nedává čísla sedadel, kdo dřív přijde, dřív sedí, přednostní nástup se platí zvlášť). Jen jsem se bála, aby manžel mohl sedět vedle mě, ale měli jsme štěstí a při cestě zpět už jsme byli chytřejší a drali se dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
24.7.13 23:32

Caute, nema niekto skusenosti s tymto? Kupili sme si spiatocnu letenku do Bristolu, s tym, ze na ceste tam ma Kristi este rok aj nieco, ale na ceste spatky uz bude mat dva roky, ma tam 4 dni pred cestou spatky narodky. Nejak nas to nechcelo pustit cez rezervovanie, aby bola ako dieta, nie infant (kedze cestou tam je este infant, asi to tu cestu spatky uz nepovazuje za smerodajnu). A ejhle :zed: neda sa mi nacheckinovat, pretoze presne preto. Proste uz to nejni infant a blbo sme to podla nich bookli.

Co mame teraz robit? Kontaktovat ich, jasne, ale budeme platit nejake dementny poplatok za to? Neviete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
24.7.13 23:36

Ahoj, urcite je kontaktuj a neboj se- jsi zakaznik a oni nemaji zajem ti hazet klacky pod nohy. Kdyz jim vysvetlis situaci, jsem si skoro jista, ze zadnej dalsi poplatek po tobe chtit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
24.7.13 23:42
@Sepishka píše:
Ahoj, urcite je kontaktuj a neboj se- jsi zakaznik a oni nemaji zajem ti hazet klacky pod nohy. Kdyz jim vysvetlis situaci, jsem si skoro jista, ze zadnej dalsi poplatek po tobe chtit nebudou.

no kezby to tak fungovalo. Za zmenu mena chcu 110e. To sa pokakali, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
24.7.13 23:45

@cuttysark jak za zmenu jmena? jako kdyby letel misto ni nekdo jinej? Ja jsem s nima letela teda jen jednou, ale bez problemu nastesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
24.7.13 23:48
@Sepishka píše:
@cuttysark jak za zmenu jmena? jako kdyby letel misto ni nekdo jinej? Ja jsem s nima letela teda jen jednou, ale bez problemu nastesti.

to som si len rychlo skusila online, jakoze ake tie poplatky zhruba su. Tak som dala zmenit meno (jakoze) a hned prd 110e naskocilo. Jasne ze namiesto Kristi ziadneho infanta nebereme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
24.7.13 23:55

Nojo ale kdyz zmenis jmeno, tak oni to berou asi tak, ze poleti nekdo jinej. Tak to je jasny ze to si uctujou. Ale pokud jde porad o jedno a to samy dite, tak to bude urcite bez poplatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
25.7.13 00:15

@Sepishka tak dik, ja tam zajtra zavolam a potom dam vediet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí