Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přemýšlíme, že bychom si udělali příští týden prodloužený víkend a možná vyrazili do Německa mimo jiné do Legolandu.
Nebyla jste tam některá v nějaké nedávné době? Moc se mi tam nechce o víkendu, bojím se, že bude moc lidí. Ale třeba v pondělí 30.4. by to šlo, v úterý mají Němci taky svátek.
Budu vděčná za jakékoliv užitečné informace.
My jsme byli vloni v cervnu prave o vikendu a mene lidi bylo prave v nedeli. Nevim, co je to presne za svatek, aby prave nebylo tech lidi vic.
Jinak asi moc neporadim.
ahoj, taky jsem tam nebyla, ale kamarádka ano a byli tam právě v neděli a říkala, že v pražské zoo je lidí určitě víc
Nebála bych se toho.
Prosím o radu, jestli nemáte někdo zkušenost s nějakým levnějším ubytováním poblíž Legolandu. Jsme z východních Čech. Syn by si přál výlet do Legolandu. Ale nedokážu si představit jen na jeden den. Je to přece jen daleko. Děkuji za případné rady.
@Tinakaterina a co prilehly kemp, ten by vam vadil? Je moc pekny, cisty, se spousty prolezacek a lego doplnku, pesky par minut od samotneho parku.
@Alex Adrian dej si www.legolandholidays.de a tam si zvolis termin a pocet lidi, v dalsim kroku zda hotel ci kemp. V cene je pak dvoudenni vstupenka pro vsechny zucasnene, vyjde to o poznani levneji nez vstupenky zvlast. Kemp je krasny, cisty, proste nemecky. Jmenuje se Legoland Camping.
Obnovuji diskuzi…ahoj vsem, objevila jsem moznost jet s jednou ck do legolandu za 1 200 Kc. Odjezd je o pulnoci z Prahy autobusem. Chci se zeptat na Vas nazor…spise zkusenost, mam syna, 3,5 let a trochu mam obavy, jak to vse dite jeho veku zvladne. Mam na mysli to cestovani, odjezd o pulnoci, prijezd v 9,00 rano a pak cely den v Legolandu a odjezd kolem 18,00. Neni jeste na to maly? (ted nemam na mysli Legoland, to vim, ze by se mu to libilo, asi jako mnoho deti ho vse co je z Lega bavi). Spis mam obavu, ze tam prijedu s nevyspalym ditetem, mrzutym a pak cely den trajdani po atrakcich…ja nevim, rada bychmu to doprala, neni to drahe, v cene je jiz vstupenka. Nebo mam pockat, az mu bude napr 5 let? Legoland neutece. Na variantu dojet po sve ose autem, prespat v tamejsim kempu si uz vubec netroufam. Jak vase deti zvladly ten presun a konkretne deti cekem kolem 3,5 let? dekuji
@softee Tohle jsme nevyužili, ani si to neumím představit. Asi kdybys sebou vzala kočárek, jinak by podle mne byl problém. Ale počkala bych do pěti let, užije si to lépe.
@softee Rekla bych, ze je na to maly. Stejne jako na cely Legoland, pro ty male deti tam zase tak moc atrakci neni, k tomu pripadne fronty…
@softee já si taky myslím, že je na to malý, těch atrakcí pro 3 a půl leté dítě tam zase tak moc není, jela bych s ním, až bude starší, nechcete raději vyzkoušet Playmobil Park u Norimberka a Legoland nechat třeba až mu bude 5? I tak nebude smět na všechny atrakce ![]()
@Abigai píše:
@softee já si taky myslím, že je na to malý, těch atrakcí pro 3 a půl leté dítě tam zase tak moc není, jela bych s ním, až bude starší, nechcete raději vyzkoušet Playmobil Park u Norimberka a Legoland nechat třeba až mu bude 5? I tak nebude smět na všechny atrakce
Moc dekuji za tip n ten playmobil, to vubec neznam. Mrknu vecer.
@softee Byli jsme loni s 6letým a 2,5 letým a určitě si to na 200% procent užil hlavně ten starší. Mladšího na dost atrakcí nepustili kvůli výšce/věku, takže jsme se museli s mužem střídat, aby mohl starší na všechny atrakce. Byli jsme tam tedy 2 dny, za 1 den to vše není možné v klidu projít. Ale jinak se nám moc líbilo, plánujeme jet za pár let znovu…
Ahoj, kdo jste byli v Legolandu. Kolik jste si s sebou brali peněz v hotovost? Předpokládám, že plati kartou nebude problém, ale nějaká hotovost by se asi hodila. Dík