Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
Pokud by se to vyslovalo, jak se to pise, tak klidne, ale protoze se to cte jinak, nez se pise, a protoze tohle jmeno u nas skoro nikdo nezna, tak s tim holcicka bude mit akorat potize. Porad bude neco vysvětlovat a nekoho opravovat a jmeno donekonecna hlaskovat a to nikdo nechce.
@Pučálkovic.Amina píše: Více
no takže troll, jako obvykle, já to mám pomalu zakázané psát, ale bohužel když je to pravda
Podle mě bude ve škole Debília
Nevím, je to zvláštní jméno, které jsem nikdy neslyšela a českému uchu nelahodí. Jak je tu zmiňováno, zní to jak bedla.
Ale taky záleží, jaké máte příjmení, jestli jste cizinci, jaké má to jméno přezdívky. Mně moc nenapadá, jak se takovému jménu říká. Bedo? Bídý? Dyluško, Deluško? ![]()
A v našich krajinách se bude celý život potýkat s vysvětlováním, jak se to jméno čte i píše.
V TV ted byl serial, kde se jmenovala hlavni postava Delia (cetlo se to Dilia). Nebylo by to lepsi? Bedelia za me ne.
Podle ai. Je bedelia partacka Hanibala v nejakym přiblblým serialu. A hraje ji
Gillian Anderson. A v poslednim.dile Se serviruje nakonec jeji noha… díky za inspieaci a malé bedýnce hodně štěstí do života!!!
Jméno rozhodně dávat nebudu když ted vím s čím je spojované… díky všem. Sem se zase k něčemu skoro nechala přesvědčit.
Běžně sice moc různé asociace neprožívám. Ale tady bych měla strach, ať ji neříkají Bída. Což se taky nabízí, mít takovou nálepku. Je nespočet zahraničních jmen, která se dají použít a nebudou je lidí kmolit, vymýšlet číčoviny okolo. A budou hezčí.
Hledej dál.
@Ella865305 píše: Více
Aha, proto u té vedlejší diskuse narážka na tuto diskusi. To bude ten samý inteligent. Napsala bych to jinak, ale to by mi neprošlo. Musela bych to dát jediné ve formě sproste fotky, že @admin.
Nedala bych takové jméno. Manželovi je fuk, jak se bude jeho potomek jmenovat? ![]()
@Pučálkovic.Amina píše: Více
No, to bys tedy musela vyřadit sakra hodně jmen. ![]()
Jak to, že jsi to nevěděla, vždyt jsi psala, že to je tvůj oblíbený román?
Zajímavé, že manželovi to je fuk ![]()
Chudák dítě… já měla za svobodná příjmení co jsem musela hláskovat.. a víš jak to bylo otravné… a ty ji dáš křestní jméno takové šílené…