Dát očkovat,nebo ne názory

Anonymní
18.3.20 08:22

Dát očkovat,nebo ne názory

Ahojky holky, chci znát jen váš názor, máme jít příští týden, na třetí dávku hexy a já stále nevím, zda je to dobrý nápad. Za této situace bych ho teď rozhodně neočkovala, ale u syna se střídají lidi na hlídání. (Babička, prababička, kamarád žijeme pohromadě, ale každý má svůj byt. Takže krom hlídání, do kontaktu se synem nepřijdou, maximálně na chodbě. Já už chodím do práce. Je to asi nesmysl, ale nevyznám se v tom, nemůžu ho tím, že to dostane později nějak ohrozit. Samozřejmě, teď nosí roušky, ale prostě je syn stále v kontaktu s lidmama. Tak prostě nevím, co je pro něj lepší.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
476
18.3.20 08:41

Ahoj, řeším to samé jen s jiným očkováním a musím ti říct, že se také pořád dokola rozmýšlím. Chce to zvážit pro a proti u každé varianty. Já osobně se bojím neočkovat stejně jako případné nákazy koronaviry, protože i jiná původce vzniku onemocnění jsou tu stále s námi a jsou pro malé děti dokonce nebezpečnější. Já mám na rozhodnutí, ale ještě měsíc. Tak přeju ať se ti povede rozhodnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
18.3.20 08:43

A nás bude čekat u nejmenšího syna první očkování a také nevím zda dat nebo odložit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.3.20 08:50

Zavolej doktorovi a poraď se s ním. Já jsem tenhle týden taky měla jít s malou na očkování. Zavolala jsem doktorovi a ten mi řekl že chodit nemáme, že očkování vyřešíme až se ta situace přežene. Ale malá měla být očkovaná proti spalničkám, nevím jak je to u hexy, jestli se musí dodržet nějaká doba aby to mělo ten správný účinek. Pro jistotu zavolej a domluv se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.3.20 08:54
@Crystal87 píše:
A nás bude čekat u nejmenšího syna první očkování a také nevím zda dat nebo odložit. :think:

První určitě odložte, tam je výhoda oproti prošvihnutí termínu přeočkování, kdy hrozí očkování odznovu. Takže to bych neváhala. :kytka:

Příspěvek upraven 18.03.20 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
18.3.20 08:58
@Litta píše:
První určitě odložte, tam je výhoda oproti prošvihnetí termínu přeočkování, kdy hrozí očkování odznovu. Takže to bych neváhala. :kytka:

No já se právě bojím že když odložil bude tu pak situace ještě horší (žijeme v Německu) a zas nerada bych měla malého neočkovaneho několik. dalsich měsíců :think: ale zatím jsem rozhodnuta odložit. Stejne bych musela MHD a se všema dětma a to absolvovat nehodlám. Mame termín v půlce dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.3.20 09:01

@Crystal87 Chápu. Nicméně pokud bude situace ještě horší, tak stejně budete hlavně doma a očkování mu bude v podstatě k ničemu, naopak bys ho teď tím oslabila. Ale udělej to tak, jak to cítíš, tvoje psychická pohoda je teď hlavní. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1327
18.3.20 09:21

Nás čeká přeočkování příští měsíc, tedy v 1 roce. A to ani nevím zda je možné odložit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek