Dát si tajně tělísko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11194
10.6.17 21:45
@truelly píše:
@jita22 není to manžel je to jen přítel

No, díky za upozornění, ale pro mě to situaci nemění. Ona s tím „jen přítelem“ má už dítě, takže tak jako tak jsou svázaní až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.6.17 21:53

Tak mu rekni, ze ty uz dalsi nechces, ale dej mu o volnost at jde a najde si jinou, on chce dalsi dite, ty ne a jeste chces delat podraz, falesne nadeje. Tak at si majde zenu, ktera bude s nim chtit dite a ty muzes zustat u toho jednoho, vsichni budete spokojeni :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.6.17 21:59
@Anonymní píše:
Zvazuju zda si dat tajne telisko. Nechci se uz pokouset otehotnet. Pritel chce druhe dite.Uz se i podarilo otehotnet, ale neuspesne. Rikala sem mu ze uz se snazit nechci, ze mi doslo, ze jedno dite mi staci, ze uz skloubit praci, jedno dite a domacnost je narocne dost. Navic pritel mi s malym moc nepomaha, je furt v praci.Ja sem unavena, nemam cas sama pro sebe.On si mysli ze sem jen zklamana z nevydareneho tehotenstvi. Nechape ze sem zmenila nazor a druhe nechci.Tak me napadlo, ze to vyresim tim teliskem, prasky by mohl najit.Co si o tom myslite?

Proč chce přítel druhé dítě? S prvním nepomáhá, s druhým bude pomáhat? Proč nejste manželé? Každá žena nemá na to, aby měla více dětí a není na tom nic špatného. Jen by to měl asi vědět. Některý chlap je rád, když má žena jedno dítě za druhým, je doma uklizená a on má servis a nemusí nic dělat. I takové jsou někdy důvody chlapů pro další děti. Pokud by tvůj „přítel“ chtěl další dítě kvůli tomu, že děti miluje a chce se spolu s tebou o ně starat, tak to bych pochopila. Ale to asi nebude váš případ.

• Citovat
  • Upravit
21308
10.6.17 22:15

Davat si tajne telisko a pred pritelem hrat prekvapenou, ze se nedari otehotnet, je pekna blbost.
Proste mu rekni, ze jsi unavena a necitis se na to. Co je na tom? At vic pomaha, kdyz chce druhe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 22:15

Svatbu nechcem. Nevim proc chce druhe kdyz s prvnim nepomaha.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.17 22:18

Neni s nim rec.Uz jednou jsme to resily a nakonec snazeni prerusily a pouzivaly kondom.Ale pak byl neprijemny a hadaly jsme se.Tak aby byl klid znova sem kyvla na snazeni.

• Citovat
  • Upravit
3145
10.6.17 22:25
@Anonymní píše:
Neni s nim rec.Uz jednou jsme to resily a nakonec snazeni prerusily a pouzivaly kondom.Ale pak byl neprijemny a hadaly jsme se.Tak aby byl klid znova sem kyvla na snazeni.

Nejsi ty náhodou ta s interupci, co jí muži zatajila? :think:
Každopádně bych zcela na rovinu muži řekla, že druhé nechci, že na tehdy a tehdy jsem objednaná na tělísko, ať s tím počítá. On má právo to vědět a zařídit se podle toho, mne kdyby chlap řekl, že druhé nechce, i když by to předtím vypadalo že jo, tak by asi následoval rozchod a hledání jiného partnera, on může udělat to samé.
Navíc teda co jsem četla, tak do pochvy couhaji vlákna a někteří muži je cítí. Takže tělísko mi zas tak ultratajny nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 22:31

Nebyla sem nikdy na interupci.To se prave bojim, ze druhe chce tak ze se rozejde se mnou. Rikal ze kdyz nebudu chtit dite ja, bude chtit jina.

• Citovat
  • Upravit
101646
10.6.17 22:35
@Anonymní píše:
Nebyla sem nikdy na interupci.To se prave bojim, ze druhe chce tak ze se rozejde se mnou. Rikal ze kdyz nebudu chtit dite ja, bude chtit jina.

Tak pokud původní dohoda byla, že chcete dvě, tak je to i celkem pochopitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
10.6.17 22:37
@Anonymní píše:
Nebyla sem nikdy na interupci.To se prave bojim, ze druhe chce tak ze se rozejde se mnou. Rikal ze kdyz nebudu chtit dite ja, bude chtit jina.

8o 8o asi mate laskyplny vztah.
a kdyz se ho zeptas PROC chce druhe dite, co on ti odpovi? a ty kdyz mu popises svoje momentalni pocity a nechut k dalsimu diteti, co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladušenkaaa
10.6.17 22:40

Sakra hnus.. vztah je o důvěře.. když s někým žiju, tak aby jsme si mohli říct vše a ne abych měla někoho komu můžu lhát.. :think:

• Citovat
  • Upravit
6388
10.6.17 22:44
@Anonymní píše:

Tak po tomhle výroku bych taky nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.6.17 22:45

Taky musí být ve vztahu vzájemné pochopení. On to dítě nosit nebude, starat se o něj taky nebude. jen ho zplodí a ženo, starej se. Měl by tě taky poslouchat. Já bych mu asi řekla, že momentálně se na to necítím a že uvidíme za pár let. A možná později budeš i to druhé dítě chtít a nebo se mezitím rozejdete a budeš ráda, že odcházíš jen s jedním dítětem. Vždyť to dítě nemusí být hned a možná k tomu dozraješ sama a nebo taky ne.

• Citovat
  • Upravit
9918
10.6.17 22:53

Tak hlavne si s takovymhle typkem druhe nedelej. Ocividne to dite je pro nej priorita a ty a tvoje pocity jsou druhorade. Tlacit na zenskou s ditetem, ja to nejhorsi, co muze udelat a muze to seredne ovlivnit pak vztah mezi matkou a ditetem. Deti by jsi nemela mit proto, ze je to neci prani. A ver, ze ta touha po diteti se pozdeji klidne muze u tebe objevit. Ale tohle si musite vyresit, prece nemuzes byt ve vztahu, kde te ten druhy nuti lhat. Nenech se do toho natlacit, to je hnus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 22:59

On tlaci na pilu prave i proto, ze uz ma hodne let.Uz mu nechybi moc do 50.Takze nejake dite za par let odmita.Chce ho hned.Taky se bojim aby po tom neuspesnem snazeni nechtel treba do nejakeho CARU.Asi se driv nebo pozdeji problemum nevyhnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1