Dát v této době jméno Štěpánka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
12.7.16 21:35

Máme kluka Štěpánka a kamarádka má holčičku Štěpánku :-) líbí se mi ta jména, nejsou častá, česká, jemná… za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.7.16 21:49

Stepanka je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.7.16 21:53

Kdyz jsem se narodila, znala jsem v okoli Nely maximalne ctyrnohe. Dnes jich je :-) takze se tim nezabyvejte, stejne to nevyresite. Ja mam ve svem okoli Stepanky treba ctyri (dospele) a ve skole to neni zadne mimoradne unikum. Jmeno je to moc pekne, dejte ho, pokud se Vam libi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
12.7.16 21:53

Klidně bych Štěpánku dala. Já osobně žádnou dospělou ani starou Štěpánku kupodivu neznám, zato znám dvě malé Štěpánky. Jedné je tuším 9 let a druhé jsou tři. Ale k vašemu příjmení mě první napadla Romana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
12.7.16 21:58

Me se nelibi jak je to jmeno vlastne uz zdrobnelina. Jednu znam a nemame moc vrely vztah, tak ani ke jmenu nemam vrely vztah. Dej jakejmeno chcete a neptej se na nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.7.16 22:05

Mě se tedy moc nezdají zdrobněliny, Štěpa, Štěpka, není to můj šálek čaje..Taky k příjmení bych zvolila něco výraznějšího…Ale asi se to jméno dostává do módy, známí čekají taky Štěpánku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.7.16 22:07
@vokishka píše:
Apak si najde přítele Štěpána a budete jim Štěpi a Štěpi :). Dcera to tak má, ale s jiným jménem.

to bylo přece v tý pohádce, něco s čertama…Hrála tak Eva Josefíková princeznu Štěpánku a milého měla Štěpána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
12.7.16 22:15

Krásné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
12.7.16 22:18

Štěpánka je krásný jméno, určitě dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.16 01:43

Je to moc krasné jmeno..navíc jsem jednu Štěpanku ted už musím bohužel říct znala…ohromnou ženskou a bojovnici :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
13.7.16 10:29

Máme doma chlapečka Štěpána, bývalá spolužačka dala dceři jméno Štěpánka. Mě se líbí velmi i holčičí varianta. Jak píšete, všude je samá Nela, Ela, Sofie, Natálka, Mia. Tohle je krásné a ne moc časté. :-) Jestli bude příští dítě holčička, máme vybranou Anežku. :-) Mám ráda klasická jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
13.7.16 10:35

Máme ve školce jednu Štěpánku, je hrozně roztomilá :D řekla bych, že je to teď celkem oblíbené jméno, ale zas ne tolik, aby jich bylo moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.7.16 11:42

Já bych holčičku pojmenovala Štěpánka. Je to hezké jméno a pokud se Vám líbí, tak bych neváhala. Je jedno jaká je doba. Mě osobně se ty příliš moderní jména nelíbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.7.16 22:39

Štěpánka je krásné jméno, my uvažovali o Štěpánovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.7.16 21:19

Zajímavé jméno

Je to krásné jméno, sice starsi, ale nemá ho jen tak někdo, za mě jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze