Dát ve 3 měsících Hami mlíčko s kaší?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dát ve 3 měsících Hami mlíčko s kaší?
Papáme Sunar Nutradefense, a dnes nám bylo řečeno, že podle váhy nijak moc nepřibíráme, proto se chci zeptat, jestli můžeme jednou za den Hami mlíčko s kaší? je to až od 4. měsíce ( jsou nám 3 měsíce ), tak prosím o názor. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bylo řečené kým? Pediatrem? Pokud nedal nějaké doporučení přímo pediatr, tak bych vůbec neřešila. A taky bych nedávala, když je to až od 4m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych změnila umělko, mojí malé taky seděli různé umělka jinak, třeba po hipp a hami nebyla dost sytá a taky mi přišlo že stojí na váze. ty krabičky bych asi nedala, my teda taky začli dřív malé zbývalo do čtyř měsíců 10 dnů a dali už jsme i příkrmy zeleniny i tyhle kašomlíčka a nic se nestalo ale jestli má jen 3 měs. je to brzo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, ale já bych to nedala ani ročákovi. Když kaší, tak čistou, řýžovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za rady, nepřibírá podle dětské doktorky, jsou nám 3 měsíce a máme 5,4 kg. Neříkala ať něco dáváme, ale říkala že sme skoro vůbec nepřibrali, po porodu jsme měli 4,1 kg .Tak proto se ptám, tak ještě počkáme ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky jsem začla krom mléka malé dávat dřív příkrm ve 3,5měs. ale začala jsem pár lžičkama banánu. A tu kaši od 4 měs. dostala nějak 4,5 měs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Váha teda fakt nic moc ale mlíčko s kaší fakt ne, co zkusit jiné mlíko a pije dost na svoji váhu? vali byla malá a ve 3m měla 5,3kg a pije kolem 700ml za den ale ona měla startovací váhu jen 2,8kg ale mlíko s kaší mě přijde dost zátěž, začla bych klasicky ve 4m příkrmama v poledne a nějakou kaší večer do UM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by spíš zajímalo, jestli tyhle dřívější příkrmy objektivně něco vyřeší
Jako jestli to dítě po nich o tolik víc přibírá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulina789 píše:
Díky moc za rady, nepřibírá podle dětské doktorky, jsou nám 3 měsíce a máme 5,4 kg. Neříkala ať něco dáváme, ale říkala že sme skoro vůbec nepřibrali, po porodu jsme měli 4,1 kg .Tak proto se ptám, tak ještě počkáme
Spíš bych jí zkusila zvýšit trochu dávky nebo změnit UM. Jestli je plně na UM, tak bych zjistila, jestli pije doporučené množství a zařídila se podle toho (podle mé doktorky 100-180 ml na 1 kg váhy).
Jinak taky záleží, jak se vytahuje do délky. Syn když rostl, tak moc nepřibíral (za 4 měsíce života vyrostl o 18 cm a přibral něco lehce přes 2 kg a doktorka nám na to nic neřekla, taky měl přes 4 kg, když se narodil). Pak se zpomalil v růstu a dohnal to ![]()
- Citovat
- Upravit
Vypijeme 120ml asi 6× za den, jsem jen na UM, rosteme asi do délky, máme 60cm. UM nám chutná a vypijeme jí hned, proto nechápu proč nepřibíráme na váze ![]()
- Citovat
- Upravit