Jak naučit sát z brčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak naučit sát z brčka
Ahoj. Chtěla bych požádat o rady a tipy jak naučit sát batole z brčka. Moje rok a půlleté dítko nikdy neumělo sát. Chtěla bych ho naučit pít brčkem, ale nevím jak na to. Ukazujeme, ale dost dobře nechápe co má dělat. Brčko jen kouše. Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem mu nejdřív ukazovala foukání brčkem do hrníčku moc se mu líbilo jak to dělá bublinky a sám to zkoušel a za chvíli koukám, že místo foukání saje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Iduska
tak to je šikulka
už jsme taky zkoušeli ale nejde mu ani to… nelámu to přes koleno, ale docela bych potřebovala, aby to uměl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslim, že si na to prcek musí přijít sám, že mu to moc nejde vysvětlit nebo ukázat. Maty má devět měsíců a z brčka pije, přišel na to ani nevím jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica brďo devet měsíců???Tak to je šikula..
.Já jsem si právě říkala, že bych to malého(teď mu byl rok),taky chtěla naučit, ale přišel mi ještě malej,,,tak to taky zkusím a uvidím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hamalka82 no byla to náhoda, já pila brčkem, on na mě zvědavě koukal, tak jsem mu to dala zkusit a hned mu to šlo. Tak jsme koupili hrneček s brčkem a je nejspokojenější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Móóóžná by pomohlo jako motivace takové to „sranda brčko“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cmochy a nebude to pro dítko náročné, asi musí přece jenom víc tahat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
@Cmochy a nebude to pro dítko náročné, asi musí přece jenom víc tahat
Netuším… jen takový nápad.
Je to dost možné.
Pamatuju jak kamaráda syn dostal do skleničky pití a do pití brčko. Seděl na schodě a chtěl se napít, strčil do pusy brčko a nahnul skleničku!!!
Celej politej… byl fakt kouzelnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za reakce.
Možná jsem neměla zmiňovat to brčko konkrétně. V podstatě se jedná o to naučit ho sát všeobecně. Z hrníčku pije krásně, jen jakékoliv sání je problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macic Já si myslim, že sání je pro rok a půl staré dítko krok nazpátek, ne? Tak když pije z hrnečku, tak buď ráda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica no jak se to vezme
prcek je po operaci rozštěpu patra a tak nějak mi přijde, že při tom sání to patýrko víc pracuje a to my právě potřebujem…tak proto. A zase na flašku ho učit už nechci.
Příspěvek upraven 05.09.12 v 15:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macic ahaaa, tak to jo, to jsem nevěděla. A co lahvička s jedničkovou savičkou? To je asi blbost, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica právě jsem to editovala, že na flašku už bych ho učit nechtěla
no když nic jiného nezabere, zkusim i to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macic Aha, tak snad to nějak zvládnete. Tak držim palečky, ať je malej fit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit