Jak naučit sát z brčka

11
5.9.12 14:37

Jak naučit sát z brčka

Ahoj. Chtěla bych požádat o rady a tipy jak naučit sát batole z brčka. Moje rok a půlleté dítko nikdy neumělo sát. Chtěla bych ho naučit pít brčkem, ale nevím jak na to. Ukazujeme, ale dost dobře nechápe co má dělat. Brčko jen kouše. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
891
5.9.12 14:46

Já jsem mu nejdřív ukazovala foukání brčkem do hrníčku moc se mu líbilo jak to dělá bublinky a sám to zkoušel a za chvíli koukám, že místo foukání saje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.12 14:55

Iduska :D tak to je šikulka :palec: už jsme taky zkoušeli ale nejde mu ani to… nelámu to přes koleno, ale docela bych potřebovala, aby to uměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.12 14:56

Já si myslim, že si na to prcek musí přijít sám, že mu to moc nejde vysvětlit nebo ukázat. Maty má devět měsíců a z brčka pije, přišel na to ani nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
5.9.12 14:58

@lyrica brďo devet měsíců???Tak to je šikula.. :potlesk:.Já jsem si právě říkala, že bych to malého(teď mu byl rok),taky chtěla naučit, ale přišel mi ještě malej,,,tak to taky zkusím a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.12 14:59

@Hamalka82 no byla to náhoda, já pila brčkem, on na mě zvědavě koukal, tak jsem mu to dala zkusit a hned mu to šlo. Tak jsme koupili hrneček s brčkem a je nejspokojenější 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
5.9.12 15:01

Móóóžná by pomohlo jako motivace takové to „sranda brčko“

např.
http://www.paradnidarek.cz/…bn-brko.html

nebo
http://www.prokarneval.cz/…cka-5ks.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.12 15:04

@Cmochy a nebude to pro dítko náročné, asi musí přece jenom víc tahat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
5.9.12 15:09
@lyrica píše:
@Cmochy a nebude to pro dítko náročné, asi musí přece jenom víc tahat :think:

Netuším… jen takový nápad. :nevim: :nevim: :nevim: Je to dost možné.

Pamatuju jak kamaráda syn dostal do skleničky pití a do pití brčko. Seděl na schodě a chtěl se napít, strčil do pusy brčko a nahnul skleničku!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Celej politej… byl fakt kouzelnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.12 15:12

Děkuji za reakce. :-) Možná jsem neměla zmiňovat to brčko konkrétně. V podstatě se jedná o to naučit ho sát všeobecně. Z hrníčku pije krásně, jen jakékoliv sání je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.12 15:17

@Macic Já si myslim, že sání je pro rok a půl staré dítko krok nazpátek, ne? Tak když pije z hrnečku, tak buď ráda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.12 15:23

@lyrica no jak se to vezme :-D prcek je po operaci rozštěpu patra a tak nějak mi přijde, že při tom sání to patýrko víc pracuje a to my právě potřebujem…tak proto. A zase na flašku ho učit už nechci.

Příspěvek upraven 05.09.12 v 15:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.12 15:24

@Macic ahaaa, tak to jo, to jsem nevěděla. A co lahvička s jedničkovou savičkou? To je asi blbost, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.12 15:26

@lyrica právě jsem to editovala, že na flašku už bych ho učit nechtěla :-D no když nic jiného nezabere, zkusim i to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.12 15:28

@Macic Aha, tak snad to nějak zvládnete. Tak držim palečky, ať je malej fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí