Projektor na pohádky: hledám tipy a doporučení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2080
24.11.25 12:05

Data projektor, promitačka pro děti

Jdu si k Vám pro radu.
Chtela bych koupit dítěti k Vánocům promítačku na pohádky, nebo jak to říct. Pamatuji si, že my měli doma (dnes je to už retro) mini promítačku na zeď a pohádky Karkulku a perníkovou chaloupku a promítali na zeď v ložnici a já tohle milovala a mám na to krásné vzpomínky. Syna to asi taky bude bavit, koukala jsem na net a je tam toho spoustu, že vůbec nevím, nebo nemáte něco takové doma, že bych odkoupila? Klidné i to retro, nebo poradit, co se Vám osvědčilo, jak to funguje…to by u nás mělo úspěch. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39418
25.11.25 18:52

@Bellino Mám přesně tuhle, i ta krabice je úplně stejná, jen ty texty pohádek ex manžel kdysi ztratil. Pohádek tam ale pár je. Promítal nám je kdysi táta, pak za pár let já mladšímu bráchovi. Svítila mi na ten text pohádek ta žárovka, což stačilo. Vždy jsme dali prostěradlo na skříň a zatížili knihami (a naši měli od nás klid. :) ) Aaa, to jsou vzpomínky…

Jen je to ve sklepě a ta krabice bude mít jeho odér, ale je to jen papír, můžeš si to přendat, ale to jak se rozhodneš. Nicméně se můžeme domluvit v SZ.

https://aukro.cz/…0-7088073836?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847
25.11.25 19:10

My meli Jirku s kozou a dalsi, asi Scheinerovy ilustrace? Boze, to bylo krasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí