Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Já mám tento týden dovolenou, syna jsem doma nechala. Pak se uvidí co dál. Si myslím, ze školky se časem zavřou taky.
Každý co znám a mohl, tak si nechal deti doma. Plzen od zitrka zavírá i MŠ. Třeba to jeste zavrou hromadne ![]()
Kdybych měla tu možnost, asi bych jí nechala doma. Já tu možnost nemám, tak to u nás momentálně vypadá tak, že prvňák šel dnes do školky s mladší sestřičkou.
Stahla sem ode dneska, u nas prosi, ze kdo muze, at necha deti doma a dopoledne se bude jednat o tom, ze skolky od zitra zavřou stejně jako školy. Ve dvou městských obvodech už zavrene jsou.
Školkového mám doma, protože mám doma školáky a nechce se mi ráno chodit jenom do školky. A doma bude dokud neotevřou znovu školy.
Mam prvnaka a petiletou. Ted jsou jarni prazdniny. Ale skolkova bude od pristiho tydne doma s brachou.
Deti jsou doma. Ani by me nenapadlo je poslilat. Ale teda ja jsem nevěřila rodičům, ze dodržují karanténu, takže jsou doma už od začátku března. Každý kašel může být v této době nebezpečný a co si budeme povidat, ve které školce nejsou nemocný děti.
@jessikka tak tohle je blbá výmluva všech rodičů co nemaji vůli řešit problém…
Mám prvňáka a pětiletou, mají teď jarky. Já jsem doma s nejmladším, takže nevidím důvod dceru posílat do školky. Já ale předpokládám, že když nefunguje škola, tak školku také nebudou držet otevřenou, a to kvůli jídelně, která pro pět dětí vařit nebude.
Školačka je doma, já jsem doma se synem takže zustanou i dvě školkačky doma.Sice MŠ funguje i školní jídelna, ale prostě jsme se takto rozhodli..je to nesmysl aby školy zavřely a školky ne..
@xjuklickova Jasně, můžeš si myslet, co chceš.
Já jsem strávila začátek roku v nemocnici a jsem tento týden letos poprvé v práci. Nemůžu být doma. Manželův plat nás zase z velké části živí, máme velké závazky. Takže ne, on taky nemůže být doma. Nebavíme se o jednom týdnu, že…
Ale chápu, v mých botách nechodíš, nemůžeš chápat.
@jessikka a babička nebo tak nemůže pohlídat? bohužel to vypadá, že školky se zavřou..
Nedala jsem. Jsem doma takže je dcera se mnou. Navíc je po nemoci. Imunita je oslabená a já mám měsíc do porodu takže o žádnýho bacila nestojim. A včera říkala učitelka, že sama neví jestli bude od pondělí školka otevřená. Ale bude to nápor na moje nervy ![]()
Ahoj, já jsem dceru dnes omluvila do odvolání, jsem doma se synem, takže dceru určitě do školy vodit nebudu…
Dobrý den,
Zajímá mě, jak to vnímáte vy- rodiče dětí v mš. Školy jsou zavřené, školky ale fungují. Dáváte tam děti nebo si je necháváte raději doma? Já mám tříletou dceru, momentálně do práce nechodím. Dcera je ve školce ráda, ale i přesto mám strach z možné nákazy a přemýšlím, že bude nějakou dobu doma. Ve školce je momentálně dětí málo, většina dětí je doma. Dcera dnes taky do školky nešla- jde na kontrolu s kyčlema. Proto přemýšlím, co zítra a následující dny. Je mi jasné, že se nakazit můžeme i v obchodě, na ulici. Doma se samozřejmě zamknout nehodlám. Ale ráda bych možnost nákazy snížila na minimum.