Davat prikrmy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.10.10 13:43

davat prikrmy

ahojky vsechny maminy,mam 4 mesicni dcerku,ma 7 kylo.Od narozeni je na umele strave- Sunaru.Chystam se dat prikm co se prodava v obchodech oznacenim od 4 mesice…myslite ze ji tim nejak neublizim?… :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
18.10.10 13:47

Pokud přibírá, tak bych ještě počkala. Dřív se říkalo, že nekojené děti mají dostat příkrm od 4m, dnes se objevují názory, že by se mělo počkat až do těch 6m. Záleží na prospívání a spokojenosti dítěte.

Jinak u příkrmů ze skleniček se vždy řiď obsahem a ne, co napíše výrobce na obal.
Zaměř se ve složení na to, čím je příkrm zahušťovaný, zda v něm není sůl či jiné koření, lepší jsou příkrmy jednodruhové, když dáš nějaký mix typu „jarní zelenina“ a dítě se osype, tak pak nevíš, z čeho se osypala, když je tam třeba 6 druhů zeleniny.

Mrkni na kojeni.net do sekce Příkrmy, je tam návod ke stažení, kde se podrobně zabývají zaváděním příkrmů, je to přehledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.10.10 13:59

dekuji moc za odpoved v cera jsem skusila prave dat jen mrkvicku a zatim vse v poradku ale jeste jsem radci dnes cetla ruzne diskuze a pak jsem se bala abych male nejak neublizila.. pac kazdy pise neco jineho :nevim: … jinak moc dekuji za radu dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
18.10.10 14:02

Ahoj,já bych s příkrmem taky ještě počkala.Pokud přibírá a není hladová,tak je to ok.Navíc je na skleničkách od ukončeného 4.měsíce,čili tzn,od 5.měsíce.Ale jinak si myslím,že jí tím neublížíš,vždyť naše mámy přikrmovali pomalu už ve třech měsících a taky žijem:-) Je to na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí