Kaše do lahve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
15.10.10 21:52

kaše do lahve

ahoj holky jak děláte kaši do lahve? já to pořád nemám vychytané…udělam 180ml (6odměrek UM) a dám tam tak dvě lžíce kaše…bud nestle mléčná rýžová,nebo hami nemléčná…ale nevím zda to není moc,málo,která je lepší,prostě kdo děláte kaši do lahve tak prosím o poměr nebo o návod..moc díky!!! lžičkou papá krásně,ale na noc to chci do lahvičky…děkujiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
15.10.10 21:58

Moc nechápu, jednoduše dáš tolik, jak chceš, aby to bylo husté.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.10.10 22:00

mléčná se dělá jen do vody. nemléčná do UM.

NA 180 ml dávám 6 odměrek UM a stejnou odměrkou nabírám kaši - 6 odměrek - rýžovou Hami.
Teď míchám 2 kaše… na 210 ml dám 7 odm UM 3 odm. teď trojzrnné Babylove (předtím jáhlové) a 3-4 odm rýžové ochucené i neochucené a tak to míchám. S přidáním jiných kaší to houstne a pije hodně hustou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
15.10.10 22:04

ja jsem teda nikdy kasi „neodmerkovala“. Nasypala jsem a prilejvala vodu tak dlouho, dokud jsem si neumichala pozadovanou konzistenci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.10.10 22:06

jde mi o to,jestli můžu dávat tu mléčnou ještě do mlíka a nebo zda nevadí že protě udělám UM a jen to tou kaší(21 lžíce )zahustím…nebo kolik tam toho mám dávat at to má ok…když jsem udělala mléčnou kaši samotnou-na návodu je 120ml vody 6 odměrek,já dala 180ml vody a 6 odměrek aby to proteklo,tak ho bolelo bříško,tak jsem říkala udělat normálně UM a jen přihustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.10.10 22:06

Já začla malé dávat nemléčnou do MM a na krabičce je návod, my tam máme psáno 1 zarovnaná lžíce na 40ml a odměřuju tak přesně, až si říkám, jestli nepřeháním :lol: když mám odstříkáno 6Oml, tak dávám přesně lžíci a půl…a dávám z hrníčku s pítkem, malá má 4 a půl měsíce a jde jí to :palec:

• Citovat
  • Upravit
9099
15.10.10 22:07

Ahoj tak já dělám malé na večeři taky 180ml a to takhle: 100ml UM (Sunar- 3 odměrky a čtvr) A v misce mám 80ml vody a v ní rozmíchám kašičku a té dávám 3 lžíce a pak to přiliju do UM.

Já dávám kaši Sunarku a tam je tuším napsáno na 150ml vody 4-6 odměrek (tež nevím proč nenapíšou buď 6,nebo 4 :roll: )
No,ale řídím se tak,že na těh 150ml by se mělo dát 6 odměrek a jestliže já dám jen 80ml vody na tu kaši tak proto dám 3 lžíce kaše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.10.10 22:24

já dávám od oka, sice teda nedělám takovou tu hustší kaši, ale prostě do 150 nebo 180 ml vody dám 5 nebo 6 odměrek UM a přisypu jen trochu (tak lžíci 2) kaše,aby to měl hustší, ale zase ne moc hustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
15.10.10 23:13

Dávám nemléčnou rýžovou Hipp do UM, míň než na návodu a když to přepísknu, přileju vodu. Ještě vychytávám poměr. A na jedné savičce jsem prostříhla větší dirku.

Ale stejně se s kaší pereme. Zkusila jsem i první mléčnou pro kojence a taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
15.10.10 23:27

Ahoj tak mi kaši milujeme a hlavně nás v noci zasití.Musím ,ale přiznat, že jsem taky na večer dělala um 180ml 6 odměrek já používam nutrilon.A do toho jsem mu zahustovala pravě tou ryžovou kaší od nestle do mlíka.A tam jsem dávala tak 3 lzice.a myslím,že konzistence byla hustší než lméko ,ale ne tak husta jak kaše na lžíci.Ovšem syn před pár dny mě ji odmítl jíst,Tak jsem vyzkoušela uplně jinou značku a jinou chut a max spokojen a teda musím dodat,že to baštíme přes lžičku.Holt se nám přejedla. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
16.10.10 10:45
muta píše:
Ahoj tak mi kaši milujeme a hlavně nás v noci zasití.Musím ,ale přiznat, že jsem taky na večer dělala um 180ml 6 odměrek já používam nutrilon.A do toho jsem mu zahustovala pravě tou ryžovou kaší od nestle do mlíka.A tam jsem dávala tak 3 lzice.a myslím,že konzistence byla hustší než lméko ,ale ne tak husta jak kaše na lžíci.Ovšem syn před pár dny mě ji odmítl jíst,Tak jsem vyzkoušela uplně jinou značku a jinou chut a max spokojen a teda musím dodat,že to baštíme přes lžičku.Holt se nám přejedla. :jazyk:

A jakou značku má teď rád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.10.10 19:29

děkuju všem,tak koukám,že to dělám v pohodě,ale zkusím dát i víc lžíc kaše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.10.10 19:33

Já využívám odměrky - někdo psal,že by ani nenapadlo. Ale doma připravujeme na večer Kači kaši 3 lidi (manžel, dcera, já) a takhle je to jednodušší. Navíc jsem zjistila že malá lžička i dle receptů = cca 4 g a to má 1 odměrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.10.10 10:32

Já dávám taky kaši Hami a s tou odměrkou je to super nápad :palec: :palec: :palec: Hned to dneska vyzkouším… jupííí normálka mě to potěšilo, protože taky věčně zjišťuju jestli je to málo nebo hodně hustý !!!
Markit - jde vidět, že zkušenosti jsou nad zlato :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.10.10 16:25

:lol: Goli, manželovi už tak jebe, že počítá fakt všechno… co děláme UM, počítá i kablíky v práci a vše :D :D Sám mi to přiznal, že už si z něj dělají chlapi prdel :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí