Kaše do lahve
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No musím rict,že my jsme od 5 měs.baštily kašy přes láhev miloval to.A měsím zpátky stávka.Ani si nelokl.šel spát bez večeře ,je ho dost.Ale pak mi to nedalo vymenila jsem značku a taky jsem nasadila lžičku.Je nám 9 měsíců.Ale moje nervy syn se chce zapojit .Máme to všude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Golinka píše:
Tak jsem včera vyzkoušela ty odměrky a musím říct, že super. Já dělám 210 vody 7 odměrek UM a dala jsem nejdřív 6 odměrek kaše, ale nakonec jsem ještě jednu přidala. Takže 210 vody, 7 odměrek UM a 7 odměrek kaše a je to paráda
ahoj aku kašu použivaš?? Ja som to prvý krát urobila že som dala 195ml vody, 6,5 nutrilonu a 6 odmeriek ryžovomliečnej kaše.Normálne som spravila mlieko a do toho som dala odmerky kaše, bolo to v pohode. Dalši den dom dla do flašky kašu a zaliala vodou zrazilo sa mi to a zapchalo to savičku no horor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, dotaz!
jak velkou máte dírku v dudlu na dávání kaše? já mám flašky tommee tippee, jiné holka neber a ty savičku na kaši nemají. tak musím stříhat, ale nevím jak moc…
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, rozhodla jsem se oživit diskusi, mám trošku jiný problém než zakladatelka, ale nechtěl se mi psát podobný nadpis. Jde mi o to jak mám odnaučit 22 měsíční dítě pít večer kaši z láhve. Je na ni zvyklí, zklidní se u ní a pak jde hezky spát, ale už nemůžeme jít čistit zoubky, protože by pak chtěl stejně znova trošku jíst. Zkoušela jsem kaši uvařit a dát na talířek ale to nechce. A když ho dám do postýlky bez lahvičky tak strašně řve hami. Nevím jak ho to odnaučit, že by se najedl vyčistili se zoubky a pak se šlo spinkat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohu se prosím zeptat jakou používáte láhev? Mě to z té mojí neproteče.
máme 5 měsíců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dagmars65 píše:
@leushka Od kdy se dělá kaše do láhve prosím?
To se nemusi delat, neboj
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dagmars65 kaše je nejvhodnější jako poslední příkrm a nejlépe v dopoledních hodinách. Je těžká. Do láhve bych ji nedala, kaše je jídlo, taky bych myslela na zuby.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dává zde nikdo Hipp mléčnou / nemléčnou kaši???
Jak jste spokojený? A v jakém poměru dáváte kaši do UM Hipp?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit