Kaše do lahve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
22.10.10 22:17

No musím rict,že my jsme od 5 měs.baštily kašy přes láhev miloval to.A měsím zpátky stávka.Ani si nelokl.šel spát bez večeře ,je ho dost.Ale pak mi to nedalo vymenila jsem značku a taky jsem nasadila lžičku.Je nám 9 měsíců.Ale moje nervy syn se chce zapojit .Máme to všude. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
11.8.11 08:40
Golinka píše:
Tak jsem včera vyzkoušela ty odměrky a musím říct, že super. Já dělám 210 vody 7 odměrek UM a dala jsem nejdřív 6 odměrek kaše, ale nakonec jsem ještě jednu přidala. Takže 210 vody, 7 odměrek UM a 7 odměrek kaše a je to paráda :-)

ahoj aku kašu použivaš?? Ja som to prvý krát urobila že som dala 195ml vody, 6,5 nutrilonu a 6 odmeriek ryžovomliečnej kaše.Normálne som spravila mlieko a do toho som dala odmerky kaše, bolo to v pohode. Dalši den dom dla do flašky kašu a zaliala vodou zrazilo sa mi to a zapchalo to savičku no horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.8.11 12:58

holky, dotaz!
jak velkou máte dírku v dudlu na dávání kaše? já mám flašky tommee tippee, jiné holka neber a ty savičku na kaši nemají. tak musím stříhat, ale nevím jak moc…

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
28.12.14 18:03

Dobrý den, rozhodla jsem se oživit diskusi, mám trošku jiný problém než zakladatelka, ale nechtěl se mi psát podobný nadpis. Jde mi o to jak mám odnaučit 22 měsíční dítě pít večer kaši z láhve. Je na ni zvyklí, zklidní se u ní a pak jde hezky spát, ale už nemůžeme jít čistit zoubky, protože by pak chtěl stejně znova trošku jíst. Zkoušela jsem kaši uvařit a dát na talířek ale to nechce. A když ho dám do postýlky bez lahvičky tak strašně řve hami. Nevím jak ho to odnaučit, že by se najedl vyčistili se zoubky a pak se šlo spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.2.22 07:42

Mohu se prosím zeptat jakou používáte láhev? Mě to z té mojí neproteče.
máme 5 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.3.22 22:42

@leushka Od kdy se dělá kaše do láhve prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.3.22 00:06
@dagmars65 píše:
@leushka Od kdy se dělá kaše do láhve prosím?

To se nemusi delat, neboj ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22806
7.3.22 15:35

@dagmars65 kaše je nejvhodnější jako poslední příkrm a nejlépe v dopoledních hodinách. Je těžká. Do láhve bych ji nedala, kaše je jídlo, taky bych myslela na zuby.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
14.7.22 23:56

Dává zde nikdo Hipp mléčnou / nemléčnou kaši???
Jak jste spokojený? A v jakém poměru dáváte kaši do UM Hipp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí