Co už může jíst?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.10.10 11:12

co už může jíst?

Ahojky mám pětiměsiční dceru a už ji pomalinku začínám dávat přesnidávky a ruzné zeleninové příkrmy. chci se zeptat co všechno už ji můžu dávat a kolikrat deně?Zapoměla jsem se na to zeptat doktorky. mohla bych ji už dávat lipánek nebo pribinák?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
14.10.10 11:17

Lipánek nebo pribiňák bych ještě nedávala, jogurty jsem dala až v 8. měsící.
Nechala bych asi zatím zeleninu a ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.10.10 11:18

Ahoj,a jak je malá kojená?Lipánek a Pribinák bych jí nedávala,je to plné cukru.Ani já ho malému nedávám,a dlouho ještě dávat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
14.10.10 11:21

Určitě mrkni na www.kojeni.net, tam najdeš podrobnou tabulku, kdy co dítě může.
Já osobně bych dávala v tomhle věku maximálně jednou denně zeleninu. Ale nevím, jak ti dítě přibírá.
Pribiňáky se nedoporučujou aspoň do roka (a obecně smetanový výrobky - i jogurty se dětem dávají nesmetanový, ty s nižším obsahem tuku, pozor, ne nízkotučný!)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.10.10 11:39

Tak Lipanek a Pribinak Samik jeste nemel a ani nemam v planu to zacit kupovat.Myslim,ze jsou daleko kvalitnejsi a chutnejsi jogurty a tvarohove vyrobky,nez tohle.
Jinak v 5.mesici bych davala teda jen zeleninku a nejake to ovoce a treba nejake kukuricne krupky.Jogurty mi jsme davali myslim az od 7. nebo 8.mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.10.10 11:47
Pajule22 píše:
Tak Lipanek a Pribinak Samik jeste nemel a ani nemam v planu to zacit kupovat.Myslim,ze jsou daleko kvalitnejsi a chutnejsi jogurty a tvarohove vyrobky,nez tohle.
Jinak v 5.mesici bych davala teda jen zeleninku a nejake to ovoce a treba nejake kukuricne krupky.Jogurty mi jsme davali myslim az od 7. nebo 8.mesice.

Jogurt jsme taky začali dávat od 8-mi měsíců-bílý Choceňský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.10.10 11:54

ja davala jen ovoce a zeleninu a postupne pridavala maso…jogurty az od 7 mesice a lipanek jeste pozdeji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.10 16:55

Děkuji za rady.Malá mi roste hrozně rychle po měsící vždycky přibíra po kile.Je to tím že ji nekojím kojila jsem ji jen chvíli pak ji mlíčko od mne nestačilo tak jsme na bebě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko