Střídáte umělá mléka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1612
12.10.10 21:59

Střídáte UM???

Tak, když už jsem tu, tak nové téma :-D :-D

Dávám malému (16m) UM Nutrilon. Pije ho asi od 11m, kdy jsem přestala kojit. Teď jsem zjistila, že mám doma nějaké vzorky UM od Hami. Jsou toho dvě krabice, tak je mi líto to vyhodit. Přemýšlím, že bych mu to zkusila dát. Co říkáte? Možná řeším blbinu, ale jsem tzv. hysterická prvomatka přes třicet, tak se zamýšlím nad každou prkotinou :jazyk: :jazyk:

Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
12.10.10 22:03

Ahoj,
já teda vyloženě UM nestřídám, tedy né tak, že bych kupovala každý týden - měsíc jiné.. Ale malej byl na BEBA a ted je na Sunaru a zkusili jsme i Hami a nic se mu nestalo .. :wink:
Moje ségra třeba když nesežene sunar, koupí něco jiného a malá je taky v pořádku, takže určitě můžeš… Už je dost velký :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.10.10 22:03

Fakt to strasne resis. :lol:
hami je levnejsi varianta nutrilonu.
Jo at zijou prvomatky po tricitce. :lol:
uz neni mali mimco.Ja kupuju co mi padne pod ruku.Ted jsem objevila v DM za 129kc ten jejich tak beru ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.10.10 22:06

jj střídala jsem, abych vyzkoušela který mu nejvíc bude chutnat. Oni jsou složenim stejně dost podobný. Začínali jsme na Bebě HA a skončili na obyč. Bebě, teď jsem zas zkusila Nutrilon, kvůli špatnýmu rozmíchávání trojky, ten mu zatim jede, mam koupenej i Sunar banánovej, tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.10.10 22:14

nechci prudit :mrgreen: ale nedoporučuje se to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mom.kri
12.10.10 22:19

malé je 6m , od 4 měla nutrilon, teď jsme na sunaru, myslím že malej je už dost starý aby zvládl změnu, jinak jsem prvomatka a už 35.

• Citovat
  • Upravit
1612
12.10.10 22:34
zuzka.mamka píše:

Právě :nevim: , taky jsem to četla. Ale já četla věcí :jazyk:

Jinak, vím, že už není malé mimino, ale zase není na UM tak dlouho. Sice s tím neměl úplně problém, ale mám strach, aby potom nepřestal chtít UM vůbec. Ale jak říkám, možná vše příliš řeším :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
12.10.10 22:38
zuzka.mamka píše:

nedoporučuje, ale doktorka mi řekla, že jen do roka by se to nemělo měnit, protože jejich žaludek to nemůže ještě zvládnout… ale to je jako když ty budeš střídat nějaké mléka ted… asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.10.10 22:40

Verila bych marcelce.Po roce to je jedno.Chces me rict ze vadi kdyz dam jednou sunar a jednou cerstve?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
13.10.10 00:52

Já střídám jak ponožky. :mrgreen: Deniska mi vypije všechno, takže kupuju to, co je v akci nebo na které mám kupónky na slevy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 06:34

Asi mě tu některá odsoudí. Malá má 3 měsíce a už měla nutrilon, hami , sunar a ted sme na bebě. A zajímala by mě jedna věc. Proč dítě od jednoho roku už smí všechno, např. piškoty, tvaroh, měnit UM atd. Jen pro zajímavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
13.10.10 07:45

Ahoj,
taky jsem slyšela i četla že se UM nemá střídat.
Nevěděla jsem že je to rozdělené věkem :mrgreen: .
Já kojím a do toho máme Nutrilon HA teď sme přešli na 2 a používám Nutrilon HA 2 a koupili sme v Polsku Bebilon HA 2…Ten se střídat může? Bebilin je Polská varianta Nutrilonu,vyrábí rovněž Nutricia.
Malému bude za chvilku 6 měsíců.
Hpolky,kteé máte zkušenost s Nutrilonem HA 2 taky se vám tak špatně rozpouší?
Nám ucpává dírku na pití :zed:

zvedaváholka nebude to tím že jeho žaludek zvládne větší zátěž jak mimčo,které přineseš s porodnice?Přece jen už má za sebou zeleninu,ovoce a maso…Snad asi proto ne ??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.10.10 10:14

ahoj, tak já má chlapečka, 3 měsíce,musela jsem ho dokrmovat už od narození, v porodnici mi paní doktorka říkala, že mu dávali sunar, tak bych mu ho měla dávat porad a nemenit…jenže po sunaru nemohl kakat, tak sem volala k doktorce a ta mi doporucila nutrilon, abych vyzkousela…po tom se to nastesti upravilo…ale kazala mi, že by se mléko nemelo stridat jako ponozky…myslím si, když parkkrat se mu da neco jineho, že se mu nic nestane a hlavne tvoje mimi je uz velike, takze ho to asi nerozhodi… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.10.10 13:20

no nevim, ale přeci když mýmu dítěti to určitý mlíko nesedí, tak mu ho přeci nebudu dávat a když mu jich nesedí víc, tak musim vyzkoušet, který mu bude dělat dobře. A propo na každý krabici je psaný, že zrovna tohle mlíko je podobný mateřskýmu, viděla bych rozdíl akorát mezi obyč mlíkem a HA, tam jsou některý složky přidaný, ale jinak mi přijdou všechny stejný a stejně už máme mlíko jen ráno a večer, i když je to spíš kaše, kterou mu tam trochu přidávám (když je to moc tekutý, tak to nechce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.10.10 13:46

Střídám, UM jsme začala dávat v roce, kdy jsem pořád i kojila, od 16 měsíců už nekojím a těch UM jsme vystřídali několik. A k tomu dávám i kravské mléko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí