Odkdy dáváte dětem blumy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
stejne jako treba svestky asi od 7 mesicu? (nepamatuji si to presne)
vzdycky jsem ji rozpulila, vyndala pecku a nastrouhala tak, ze mi v ruce zustala jen slupka
- Citovat
- Upravit
ok no ja ted zacla teprve ovocem ke svacine, davam prevareny jabko, banan a safari susenky… jako od ukonceneho 7 mesice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no mozna o neco pozdeji - zacala jsem klasicky nejdrive zeleninou, pak teprve ovoce - stejne jako ty - jablka, hrusky, banany, takze na ty svestky, blumy apod. doslo pozdeji
jezisi ted jsem si vlastne uvedomila, ze se ovoce ze zacatku ma jeste povarit, takze na to dalsi ovoce mozna doslo jeste pozdeji, az po tom ukoncenem 8. mesici ![]()
jsem hlava derava, budu to muset vsechno zase znovu nastudovat ![]()
- Citovat
- Upravit
nj vsak ja davam zeleninovej prikrm k poledni, pediatr mi rekl ze nemame davat kase ze to mala nepotrebuje ale dat k svacine ovoce, a jakej je rozdil mezi dopoledni a odpoledni svacinou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zatim zadny, ale az zacnes davat jogurty, tak by jedna svacinka mela byt ovocna a druha jogurtova
vsechno ohledne prikrmu jsem si nastudovala na http://kojeni.net/prikrmy.php
- Citovat
- Upravit
idealne bily, co nejvice zivy, bez zadnych pridanych konzervantu, stabilizatoru, skrobu apod.
ale ne kazde dite ho snese, tak ho pak zkusit namichat s ovocem, ci presnidavkou nebo dat normalni kupovany ovocny
ze znacek pouzivam predevsim- Holandii nebo Klasik od Olmy
fakt si to vsechno nastuduj na tom kojeni.net, je to dobre popsane a ma to hlavu a patu
- Citovat
- Upravit
Mareček měl blumy teď-v 11.měs. povařila jsem je a rozmačkala do nich banán, aby to nebylo kyselé. Dala bych mu je ale klidně dřív, v 8.měsících nám doktorka řekla, že může všechno ovoce, které u nás roste, kromě jahod, malin a ostružin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
diky, no ja premyslim co budu delat za dalsi ovoce, dnes a vcera mela jablko+banan uvareny dneska do toho susenky safari a rozmixovane povarene… jake dalsi ovoce? hrusku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hruška klidně, některá miminka nadýmá, takže bych to mixla s něčím. Dávala jsem i broskve, ale vypěstované v Česku, ty Španělské nejsou podle mě ani ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a dalsi.. muzu dat treba bananovej koktejl?:D kdyz vycerpam vsechny moznosti? btw. kde hledate inspiraci na kombinace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zatím mi inspirace nedošla. Dávala jsem meruňky, banány, broskve, hrušky, vše jsem dávala samotné a nebo napůl s jablkem nebo banánem. Jo a taky švestky, ale jsou trošku kyselé, tak taky s jablkem nebo banánem. Někdy jsem přidala piškoty, jindy ovesné vločky, jáhly, kuskus apod. A nebo taky to jde dát ovoce do kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit