Po hrníčku flaštička??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Po hrníčku flaštička??
Ahojte nevím jestli jste něco podobného zažili s prckem ale chtěla bych poradit. Malý už dobrý 3měsíce bumbá z hrnečku ale nikdy nevypije za celej den těch 200ml stále kojíme takže další pití má, myslíte si že bych měla dávát místo hrnečku flaštičku?nevím doktor povídal něco o litr za den ale kdo ví kolik mám v jednom prsu mililitrů?:D:Dvčera sem mu dala i z hrnečku jako bez pítka prostě z dospěláckýho taky bumbá a taky má rád teda asi před dvěma dny otestoval ode mně jak sou ty pítka z minerálních vod Rajec nebo Mattoni to vyrábí jestli víte. To se mu celkem líbilo miluje pet lahve takže pije a zároven si s ní hraje..no nevim jestli mám vytáhnout flaštičku už od narození k vánocum dostal dvě flaštičky takže mám chicco i ohřívačku a mam..co myslíte?neměly jste podobnou situaci?díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
no a to hlavní sem nenapsala:D jestli kdybych dala flaštičku nevrátil by se jako kdyby v učení o krok zpět?neslyšely jste o tom něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik malému je?
Majda flašku s cumlíkem normální neměla nikdy. Měla takovou gumovou násosku, tu má teď na mlíko a jinak pije z normálního kelímku, z petky právě s tím netekoucím sport uzávěrem nebo z hrnečku s takovou tou obyčejnou tekoucí hubičkou (žádný kouzelný avent, normální hrken s víčkem za pár korun). Nebo i brčkem ji to baví… Má na stole vždy jednu „variantu“. Když se mi zdá, že pije málo, vytasím něco „nového“ a zas pije jak duha, protože ji to baví.
Ale i tak teď pije o dost méně než v létě v horku. Tak snad si to dokáže nějak sama regulovat - orientuju se podle čůrání, když je to moc žluté, víc jí pití nabízím a pobízím, děláme „na zdraví“ a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no malýmu bude v listopadu rok:)
Právě malý je taky takový kutil:Dkdyž mě připadá že malo pil tak jak říkáš„vytasím“něco nového a snaží se bumbat..ale jelikož kojíme tak snad se tím asi nebudu zatěžovat:)ale díky:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit