Po hrníčku flaštička??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Po hrníčku flaštička??
Ahojte nevím jestli jste něco podobného zažili s prckem ale chtěla bych poradit. Malý už dobrý 3měsíce bumbá z hrnečku ale nikdy nevypije za celej den těch 200ml stále kojíme takže další pití má, myslíte si že bych měla dávát místo hrnečku flaštičku?nevím doktor povídal něco o litr za den ale kdo ví kolik mám v jednom prsu mililitrů?:D:Dvčera sem mu dala i z hrnečku jako bez pítka prostě z dospěláckýho taky bumbá a taky má rád teda asi před dvěma dny otestoval ode mně jak sou ty pítka z minerálních vod Rajec nebo Mattoni to vyrábí jestli víte. To se mu celkem líbilo miluje pet lahve takže pije a zároven si s ní hraje..no nevim jestli mám vytáhnout flaštičku už od narození k vánocum dostal dvě flaštičky takže mám chicco i ohřívačku a mam..co myslíte?neměly jste podobnou situaci?díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
omylem sem to poslala dvakrát pište prosím na tu druhou diskusi at to mám v jednom a nehledám to díky moc..:)ozvěte se:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
omylem sem to poslala dvakrát pište prosím na tu druhou diskusi at to mám v jednom a nehledám to díky moc..:)ozvěte se:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit