Po hrníčku flaštička??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
15.10.10 14:26

Po hrníčku flaštička??

Ahojte nevím jestli jste něco podobného zažili s prckem ale chtěla bych poradit. Malý už dobrý 3měsíce bumbá z hrnečku ale nikdy nevypije za celej den těch 200ml stále kojíme takže další pití má, myslíte si že bych měla dávát místo hrnečku flaštičku?nevím doktor povídal něco o litr za den ale kdo ví kolik mám v jednom prsu mililitrů?:D:Dvčera sem mu dala i z hrnečku jako bez pítka prostě z dospěláckýho taky bumbá a taky má rád teda asi před dvěma dny otestoval ode mně jak sou ty pítka z minerálních vod Rajec nebo Mattoni to vyrábí jestli víte. To se mu celkem líbilo miluje pet lahve takže pije a zároven si s ní hraje..no nevim jestli mám vytáhnout flaštičku už od narození k vánocum dostal dvě flaštičky takže mám chicco i ohřívačku a mam..co myslíte?neměly jste podobnou situaci?díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111
15.10.10 14:29

omylem sem to poslala dvakrát pište prosím na tu druhou diskusi at to mám v jednom a nehledám to díky moc..:)ozvěte se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
15.10.10 14:29

omylem sem to poslala dvakrát pište prosím na tu druhou diskusi at to mám v jednom a nehledám to díky moc..:)ozvěte se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí