Jak dlouho může být udělaný sunar?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jak dlouho může být udělaný sunar?
ahojky…mám mimčo měsíc a pul staré…
Bohužel už nemužu kojit.
Takže pijeme sunar.Když někam jedeme,potřebovala bych mít udělaný sunar dopředu…
Takže jak dlouho muže být udělaný sunar?
Všude píšou že se má dělat čerstvý..no jo ale jak to mám udělat čerstvý někde na cestě? ![]()
Příspěvek upraven 15.10.10 v 18:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já si koupila termosku a takové ty cestovní zásobníky na jednotlivé dávky mléka a vždy jsem jen nalila, smíchala a podala flašku. Sice sebou taháš spoustu krámů, ale fungovalo to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do termosky horkou vodu, do flašky studenou převařenou, do odměrky naměřenou dávku sunaru, protřepat nemíchat ![]()
Termosku je potřeba novou, většinou ve stávajích už by voda chytala pach čaje nebo kafe, podle toho, co v ní bylo. Mě se osvědčila sportovní nerezka, neměla jsem strach, že ji rozbiju.
jinak mlíko by vždy mělo být čerstvé, já to pak brala, že tak do hodiny to ještě jde, déle bych asi nenechala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak píšou holky - do skleničky odsypat sunar a přilít teplou vodu.Ale ruku na srdce.Myslíte,že v nemocnici dělají příkrmy hodinu dopředu?Bohužel nedělají.Mají zásobu na 24h a skladují je v lednici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
takže do lahvičky sunar…
termoska
a ješzě lahvička se studenou převařenou kdyby to náhodou bylo moc horké.....chtěla jsem koupit ten termo obal ale koupím teda termosku,,,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jseš na dýl, tak se asi osvědči i taková ta vícekomorová odměrka na UM. a termoobal bych též brala, dítě přeci nemusí vždy vše vypít, tak bych to tam třeba ještě na tu hoďku frkla, že si to třeba během té doby dopije. Jo, serepetiček je to spousta, ale když si nacvičíš ten správný grif, tak už ti to pak nepřijde. a kočár je velký dost, tam se toho vejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na některých píšou, že je musíš spotřebovat do 2 hodin. Některý ale uchovávat nemůžeš. Takže jedině horkou vodu sebou a odsypanou dávku a nebo rovnou celou plechovku. Je to v tomhle nevýhoda, ale dá se to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanulínek píše:
Ahoj, já si koupila termosku a takové ty cestovní zásobníky na jednotlivé dávky mléka a vždy jsem jen nalila, smíchala a podala flašku. Sice sebou taháš spoustu krámů, ale fungovalo to.
přesně takhle jsem to dělala i já když jsme jeli jen na rychlo, tak jsem udělala sunar a dala do termobalu to samé v noci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pupííííček píše:
takže do lahvičky sunar…
termoska
a ješzě lahvička se studenou převařenou kdyby to náhodou bylo moc horké.....chtěla jsem koupit ten termo obal ale koupím teda termosku,,,
Jj přesně takhle je to nejlepší já to tak dělám taky tak.V termosce vydrží voda horká hodně dlouho minimálně 8h. S termoobalem mám,ale jen špatnou skušenost mám tří a ve všech mi vydržela horká voda si jen hodinu
takže za mě určitě termoska s horkou vodou,kelímek se studenou a kelímek se sunarem.Vše smíchat v lahvičce a může se papat ![]()
A Sunar dám malé když třeba nedopije tak nejdýl do dvou hodin,pak už je to divně cítit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 2hodin spotrebovat. U tak maleho miminka bych to hlidala. U svych starsich, jsme kdysi meli system, ze jsme s manzelem mleko pred nasim spanim udelali a pak kdyz se v noci vzbudil, tak jsme pouze predali
Ale pravda, ted uz delam i v noci cerstve. Je pravda, ze to mleko hrozne rychle „zasmradne“, takze mam lepsi pocit, kdyz to maji „vonavy“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit