Kaše do lahve
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já se nedivím…kolikrát tak mohutně počítám až zapomenu kolik tam vlastně mám
A to se mi stane nejčastěji když chvátám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak tohle se mi stává běžně, že dávám,dávám a počítám7,8,a pak mi dojde co a kolik toho tam dávám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem včera vyzkoušela ty odměrky a musím říct, že super. Já dělám 210 vody 7 odměrek UM a dala jsem nejdřív 6 odměrek kaše, ale nakonec jsem ještě jednu přidala. Takže 210 vody, 7 odměrek UM a 7 odměrek kaše a je to paráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
týý jo…není to moc husté??? zkusím to taky tak!!!!!
já vždycky přidala do 180 UM (6 odměrek)1 větši polevkovou lžící kaše..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leuško - záleží na kaši..... my s Golinkou to máme nemléčnou rýžovou. Trojzrnné nebo jáhlové, od babylove z DM - ty mám vyzkoušené tak odměrku míň…
Jinak tahle hustota dudlíkem na kaši projde v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já koupila mléčnou rýžovou od nestle..potom jsem zkoušela par krát i nemléčnou rýžovou,ta mi nešla ani v tom mlíku rozmíchat…ale po obou se mi prokroutil celou noc…ta ríže staví…tak jsem včera koupila sinlac nestle tak uvidím,ale ještě jsem nezkoušela..ale s těma odměrkama to je fakt super nápad
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo já jsem koupila savičku přímo na kaš…je od MAM a je to v pohodě
Takže děkujem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KAčka odmítla jiné dudlíky, takže když jsem už kupovala od MAM dudlíky, vzala jsem i flašku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to my měli obráceně …nakoupené dudlíky od MAM a naše Krásná je nechtěla
tak jsem přikoupila dudlíky od Nuk a teď už je jí to jedno. Vezme jaký ji dám. Ale u těch lahviček jsme jednoznačně vybrali MAM a byli a jsou super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tu to bylo opačně. Měla NUK ale třískal ji do nosu. koupila jsem MAM, ten byl lepší, ale pak už odmítla cokoliv jiného…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj Peto 8a,píšu se spožděním.Ale nedá mi to ti neodepsat:třeba si to přečteš
:my těd papame kaši od rosmana Babydream.mám vyzkoušené všechny druhy a všechny jsou chutově moc dobré.A cena je taky moc dobrá my jsme totiž papánci.stojí jedna 35kč.nejhorší je banánová.Ale ostatní skvělé.Malému chutnaj a kvalitně jeto všechno jeden verk.akorát neplatím značku.Doufám,že se to k tobě dostane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
male rostou zuby, takze zadna kase do lahve, jime kasi lzickou:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit