Dáváte dětem chlorellu?

963
29.4.13 07:34

Davate detem chlorellu?

Dobry den, chci se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s chlorellou, jestli je tu nekdo, kdo se vyzna v zelenych potravinach a nechce jen propagovat svuj vyrobek. Davam ji trilete dceri a sobe uz dva mesice - na detoxikaci a u dcery taky na imunitu. Nema chlorella nejake vedlejsi ucinky? Pry se muze brat dlouhodobe, ale nevim, jestli je to pravda. Cetla jsem, ze pri uzivani chlorelly se krev zhoustne, tak jsem z toho nesva. A resil nekdo chlorellu v souvislosti s ockovanim? Nekdo rika, ze se ma davat pred a po ockovani a nekdo zas, ze ne, tak se v tom uz nevyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kaštinka
29.4.13 08:15

Ano, dávám chlorellu, obema detem. Skrz očkování nevím, ale spíš se to doporučuje. Zelené potraviny jsou moc fajn. Bojím se spíš očkování, to obsahuje spoustu divného, nez ucinku zelených potravin, byť užívaných dlouhodobě.

• Citovat
  • Upravit
12743
29.4.13 08:31

Dávám jí synovi od 8. měsíců. nedávno si jí vysypal na koberec a zkonzumoval blíže neurčené množství… no měl trochu zelené hovínko jinak nic :lol: bereme zelené potraviny dlouhodobě celá rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.4.13 09:16

V chlorelle je docela hodně železa. Není to pro takhle malé děti už moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.4.13 09:25

@Housa vzhledem k jeho vstřebatelnosti do organizmu se opravdu nebojím. navíc já mám doma smrťáka a doktorka ho pořád podezřívá z chudokrevnosti (máme k tomu v rodině sklony, já jsem taky běloba) takže i díky chlorelle se nám to daří držet na přijatelné úrovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
29.4.13 09:36

Holky to kupim v lekarne? a kolik to stoji prosim vas pekne kuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.4.13 09:39
@paola white píše:
@Housa vzhledem k jeho vstřebatelnosti do organizmu se opravdu nebojím. navíc já mám doma smrťáka a doktorka ho pořád podezřívá z chudokrevnosti (máme k tomu v rodině sklony, já jsem taky běloba) takže i díky chlorelle se nám to daří držet na přijatelné úrovni

aaha. Já jsem jí taky brala po porodu, kvůli velké ztrátě krve. Přišlo mi to lepší, než ty pilulky, co mi dali v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.4.13 09:50

@apocalypsa koupíš v lepší drogerii (vím že mají v DM), lékárně i na internetu. cena i kvalita je opravdu hodně různá. dá se koupit za pár stovek až po tisícovku.
já osobně užívám Green ways. to je asi nejdražší firma na trhu, ale kvalitou jsem si celkem jistá…
existují i poradci na zelené potraviny (patří tam i mladý ječnem) od Green ways a ty ti preparáty prodají. s jinou chlorellou zkušenosti nemám takže moc neporadím dávkování, ale všeobecně platí že dávka se má zvyšovat pomalu aby nedošlo v organizmu k rychlé detoxikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
29.4.13 14:44

Pokud se nekdo rozhodne uzivat zelene potraviny, tak ja bych sla na jistotu. Firma Green Ways. Da se sehnat na Netu i za rozumnou cenu. Tak my budeme pokracovat v uzivani. :-) S tim houstnutim krve je to pry kvuli tomu, ze zelene potraviny obsahuji vic vit. K, ale ze pro zdraveho cloveka to nicemu nevadi (naopak dojde ke stabilizaci krevniho obehu), ale vadi to lidem, kteri berou leky na redeni krve a maji problemy se zilnim systemem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
1.5.13 09:25

Já dávám bio spirulinu… dceři je 10 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková