Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím, máte někdo zkušenosti se šťávou z Aloe vera od Just (s názem Vivi Aloe)? Osvědčil se někomu na imunitu? Sháním něco opravdu přírodního (žádnou chemii) pro tříletou slečnu. Díky předem za příspěvky
Ja jsem nezkousela aloe ale jinak se vsemi produkty co jsem zkousela od justu jsem strasne spokojena. nekolik z nich pouzivam na malyho.jo a znama je z toho aloe nadsena..ale ta to bere sama..
@rasmat na imunoglukan bych se zatim vyprdla. jestli mas dobre zkusenosti s justem tak v tom pokracuj. aloem nic nezkazis.
Myslim ze v justu je ale na imunitu jeste nejaky pripravek…ted nemam u sebe katalog ale jestli chces zjistim to??
@Telny taky juknu na stranky.
Pila jsem to pár týdnů protože kolegyně z práce just dělala a tak mi to vnutila, nic jsem na sobě neviděla žádnou změnu
@zrzule23 ten přípravek je asi Narosan borůvka, jenže jsem slyšela, že je lepší (je účinnější) ho brát současně s Aloe a aby pro malou toho nebylo moc, tak bychom byli nuceni se vzdát chlorelly a to já nechci (hrozně ji pomáhá na střeva), proto jsem se rozhodla jen pro Aloe. Ale v září začne chodit do školky a teď jsme měli dvě hrozné zimy a už se opravdu bojím, tak musíme nasadit účinnou prevenci a shaním info o přírodních produktech na imunitu.
@martulkasloník pár týdnů je asi málo. Říká se dvě kůry ročně, ale to nemám vyzkoušené a proto tady chci s vámi o tom diskutovat.
@rasmat už si moc nepamatuju jak dlouho to bylo, myslím že to bylo nějak 3 měs. pak pauza a zase 3 měs. nebo tak nějak, bylo to před otěhotněním, hrozně mi to doporučovala kolegyně na lepší imunutu a očistu, no díky tomu že jsem stejně dostala tu zimu chřipku a pak sice otěhu ale potratila nemělo to na mě vliv ale to neznamená že to nemůže být super věc. na mě ale nějak nepůsobila, ale možná jsem to fakt brala krátce
Moje máma jednu dobu pila to aloe od LR kosmetik, jak zde bylo zmiňováno, a prý byla moc spokojená. Známá tam pracovala, tak mi nám to dávala za nákupku. a prý fakt cítila že to pomáhá ![]()
My jsme teď testovali aloe vera od LR od září a věřím tomu, protože poprvé za celou dobu až do teď jsme neměli celou zimu ani rýmu, což je u mě co říct. Ale když jsem se necítila úplně fit, tak jsem to ještě kombinovala s colostrem.
Taky se synem pijeme Aloe Vera od LR (já rok, syn od léta), a kdy jsem měla naposled rýmu, si nevzpomenu. Syn přece jen asi dvakrát ano, ale jen pár dnů a slabou. K tomu ale používáme Vincentku spray do nosu, na tu nedám dopustit.
Po Aloe se nám oběma výrazně vylepšil atopický ekzém.
Moc děkuju všem za komentáře. Velmi mi pomohly. Abych řekla pravdu, LR jsem před tím neznala a teď díky vám studuju jejich výrobky. Líbí se mi Colostrum a VitaAktiv. Ani u jednoho nepíšou, že obsahují konzervační látky, ale ještě musím zjistit, jestli je to pravda. Tahle kombinace se mi začíná líbít víc než Aloe. A složení VitaAktiv a Colostra je mi navíc sympatičtější než Imunoglukan, který mi doporučují maminky, ale tyhle maminky asi neznají ani Just ani LR.
Teda, nevěděla jsem, že to Colostrum od Virde je tak levné. Když se dívám na obsah, tak, tak je to stejné jako u LR, ale cena je mnohem vyšší. „www.virde.cz“
@rasmat: Jak psal už někdo výše, vždycky tam jsou konzervanty, bez nich to není možné jakkoliv uchovávat. Nesmí tam být „éčka“ a další přídavné látky, které nahrazují nebo upravují tu hlavní část výrobku.
@LucieHIPHOP nojo, konzervanty jsou teď všude a ve všem.
Ale jde o to, aby to množství bylo spíš prahové a to výrobci už neuvádějí. A „éčka“ jsou i ty konzervanty, ale když výrobci píšou „želatina“ nebo „benzoan sodný“, tak to zní lépe než E125 (to je vymyšlené číslo samozřejmě). Ta chlorella je úžasná v tom, že je to snad nejpřirozenější doplněk stravy, to je vlastně koncentrovaná zelenina, jenže by se mělo zvýšit množství vody, když se bere, aby byla účinná, ale já svoje děti nepřinutím, aby mi toho vypily víc.
Tak hledám další přírodní produkt, který bych mohla kombinovat s ní, protože na střeva nám ta chlorella zase pomáhá hodně, tak asi trošku funguje, ale na imunitu ještě nevím, jestli dobře funguje, bereme ji asi teprv měsíc a půl.
Koukám, že můj příspěvek někam zmizel. Porušil jsem nějaká pravidla? Tady se nesmí dávat odkazy, nebo psát o něčem jiném než o LR a Justu?
@rasmat - je na Tebe nějaký kontakt? Z toho, jak si tady povídáš, tak mám pocit, že Ti někdo jen pod vidinou zisku napovídal místy pěkné nesmysly.
Jinak s těmi „éčky“ jsi to popsala přesně.
A mimochodem, ty řešíš něco se střevy dětí? Chybí jim nějaké enzymy?