Šťáva z Aloe vera - JUST - vaše zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Adam12
17.4.13 11:16

Aloe Vera

Ano souhlasím, že neexistuje 100% čisté aloe vera - ale existuje aloe vera 100% organického původu - zkuste si přečíst toto: http://www.finclub.cz/files/2298

• Citovat
  • Upravit
Aloe uživatel
17.4.13 11:35

Aloe Vera

@Adam12 - ten dokument znám. Je to dobrá práce marketingového oddělení. Vypadá to, že celý výsledný produkt je vlastně „zcela přírodní“, kdežto ostatní nejsou. Není tomu tak. V tom dokumentu nejsou ověřitelná fakta, jen je to dobře poskládáno.

Podstatný je výsledek, to, co je měřitelné a ověřitelné.

Když nad tím přemýšlím, tak zrovna Virde v tomto šlo hodně dále. Není totiž multilevelovým prodejcem (MLM), ale klasickou firmou, která své produkty dělá kvalitně a zároveň za cenu, kterou si může mladá rodina dovolit. Myslím, že popis „aloe vera 100% organického původu“ splňuje bez problémů také.

Dlouhodobě se zdravím a zdravými doplňky zabývám, produkty LR, Justu, Finclubu nebo třeba i novějšími jako je Essenc nebo Queens zabývám. Mám velmi těžce nemocnou maminku, takže tyto přírodní medicíny řešíme se sestrou již několik let.

A omlouvám se, ale jsem tak trochu alergický na zbytečně předražené produkty různých multilevelových prodejců, kdy cena je zdůvodněná „vyšší kvalitou“, ale při tom je to jen odměna pro prodejce.

Kolik ve Vámi doporučeném FClubu stojí litr Aloe? A kolik je zisk prodejce, když ho někomu prodá? :-) Odpovíte? A vynechte, prosím, odpovědi typu „můžete se registrovat a jako prodejce nakupujete levněji“. :-D
A jen pro pořádek - Just a LR je naprosto to samé v bledě modrém, co se týče ceny.

• Citovat
  • Upravit
17.4.13 11:46

Už jsem se tady přihlásil, ale nějak mi to nechce dovolit poslat Ti zprávu. Najdeš si mne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.13 12:00
@Adam12 píše:
Ano souhlasím, že neexistuje 100% čisté aloe vera - ale existuje aloe vera 100% organického původu - zkuste si přečíst toto: http://www.finclub.cz/files/2298

Nedalo mi to a prošel jsem to:
Aloe z Finclubu - 995,– Kč
Aloe od Virde - 283,– Kč

Obojí při stejné kvalitě, i když o tom se dá možná pochybovat. Nikde na světě totiž neroste tak kvalitní Aloe Vera Barbadensis, jako v Mexiku a Kalifornii. Aloe z Kalifornie a Mexika má vyšší obsah aktivních látek.
Finklub má Aloe z Itálie a středomoří má zcela jiné klimatické podmínky než Kalifornie a Mexiko. Je mnohem vlhčí a to ovlivňuje výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adam12
17.4.13 14:50

to Aloe uživatel

Je to pohled a pohled - ano Finclub má dražší Aloe Vera, ale zároveň má nesrovnatelnou kvalitu oproti „rádoby“ Aloe Vera gelům za 200,–Kč - když si vezmete obyčejný kalkulační vzorec, kde započítáte cenu produktu, obal, marži firmy + náklady na marketing + marži obchodu, který to prodává - tak stejný vzorec se používá i v MLM. V nás je jen pořád zakořeněné to, že MLM to jsou letadla a okrádají lidi. Neni to tak - MLM firmy nepoužívají nákladnou reklamu na zviditelnění se - v TV, časopisech a rádiích - billbordech atd a místo tohy tyto prostředky rozděluje svým prodejcům. Drží se pravidla - 1 člověk zmůže více, než jeden billboard.

Takže když od koncové ceny odečtete všechny tyto náklady u ceny 283,–Vám zůstane kolik? A od tohoto čísla se pak můžete dopídit v jaké kvalitě asi tyto produkty jsou. A neohánějme se pak tady IASC certifikáty aloe vera, protože ten získá každá firma, která má alespon 20% obsahu Aloe Vera ve svých produktech.

Je to samozřejmě na Vás - jaký si produkt vyberete. Přirovnám to k jednomu případu - můžete mít Mercedes a Mercedes - jeden originál z Německa se vším všudy a druhý z Číny - vypadá úplně stejně - jen je pod jiným názvem. Ale ten z Číny se Vám rozsype v první zatáčce.

A co se týče kvality Aloe Vera z Mexika - s tím bych tady take neoperoval. Viděli jste jak se tam sbírá aloe? Existuje tam kontrola půdy, výroby, sběru atd? A pak ta přeprava po moři - 3 měsíce zavřené v kontejneru při teplotách přes 40 stupnů.

Když říkáte, že je to dobře marketingově zpracovaný materiál - za tento produkt hovoří výsledky a zkušenosti klientů. Zajímavé, že klienti po jejim vyzjkoušení přecházejí od LR, FLP a Justu.

• Citovat
  • Upravit
Adam12
17.4.13 15:38

MLM

A abych neobhajoval systém MLM - protože si řeknete - jojo ten je tam někde zaangažovaný a pěkně ho za to latí. Přikládám proto 2 zajímavé články o MLM z dneška a z před 2 týdnů:

http://www.firstclass.cz/…budoucnosti/

http://www.firstclass.cz/…managementu/

• Citovat
  • Upravit
963
17.4.13 17:54

No teda. Vy mi děláte ještě větší zmatek. :-) Poříd to studuju a zjišťuju, že Aloe od Just asi není úplně ta nejlepší volba, protože je to šťáva a ne gel a aby to k něčemu bylo, tak toho člověk musí brát hodně. No od koho jinýho brát Aloe nebo Colostrum, tak v tom ještě nemám jasno. :-( Každý říká něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adam12
17.4.13 21:26

To RASMAT: nikoho tady nepřesvědčuji ani nevnucuji Aloe od Finclubu - jen reaguji na narážky. Chci jen poukázat na to, že někteří se snaží dělat produkty poctivě a kvylitně - ano cena je dražší - ale věřte, že výsledek pak stojí za to.

Během týdne a něco bych měl mít v ruce srovnání Aloe Vera Finclubu s největšími hráči na trhu - LR a FLP - přímo z renomované a akreditované laboratoře, tak Vám jej můžu pak poslat.

• Citovat
  • Upravit
963
17.4.13 21:48
@Adam12 píše:
To RASMAT: nikoho tady nepřesvědčuji ani nevnucuji Aloe od Finclubu - jen reaguji na narážky. Chci jen poukázat na to, že někteří se snaží dělat produkty poctivě a kvylitně - ano cena je dražší - ale věřte, že výsledek pak stojí za to.Během týdne a něco bych měl mít v ruce srovnání Aloe Vera Finclubu s největšími hráči na trhu - LR a FLP - přímo z renomované a akreditované laboratoře, tak Vám jej můžu pak poslat.

Ano, prosim, pokud si vzpomenete, to srovnani mi poslete. To me zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.4.13 22:05
@rasmat píše:
Ano, prosim, pokud si vzpomenete, to srovnani mi poslete. To me zajima.

Mě taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
17.4.13 22:17

No já teda nevím, ale Just nabízí Aloe ještě za vyšší cenu. Pokud někdo není registrovaný, tak 1000 ml mu stojí 1175 Kč, což je víc než Finclub a asi i víc než LR. Přitom Aloe od Just je šťáva a ne gel a má menší obsah Aloe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.4.13 22:39

Od LR vyjde 1 litr „základní verze“ Aloe Vera Drinking gelu na 721 Kč, když se koupí v sérii 6 litrů, tak 665 Kč. Asi nejpoužívanější je Aloe Vera drinking gel s příchutí broskví - 1 litr 742 Kč, v 6litrové sérii 683 Kč. Pak je ještě verze Freedom na klouby a verze Sivera na cévy, ty jsou ještě o něco dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.13 17:57

@rasmat Draha, vubec se tim nenechej zmast. Prave, ze Aloe z Justu je z 95% cista stava z Aloe Vera Barbadensis Miller. Zpracovava se rucne ze stredu listu. Rucne proto, ze to neni strojove setrve A na dalsi zpracovani cerstve stavy, tedy gelu zvolila firma kvalitnejsi metodu. Cerstva stava se hlubokozamrazi a teprve v tovarne se smicha s fruktozoou a citronovou stavou a 0,1% konzervantem. Nepridava se zadne zahustovadlo a jako u jinych firem se nezpracovava cely list i se slupkou, ale jen prave ta stredova duzina a tim je zarucena kvalita stavy a obsah sledovane latky, tedy aloinu, ktereho je pouze 0,001 ppm. Ostatni firmy ho tam maji mnohonasobne vice, coz by tedy byt nemelo.

Jinak Vivi Aloe ted beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeSvo
29.8.13 20:28

Pro Adam12

Dobrý den,
pokud můžu poprosit o výsledky srovnáni testu Aloe Vera.

Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
29.8.13 23:58

@Aloe uživatel zalezi na tom, jak je aloe zpracovano, na postupu. Nejdulezitejsi je snížit na minimum obsah horcin. LR musí proto sve aloe dochucovat, Just ne…a proc je nutne aloe delat v ruznych příchutích a nenechat aloe aloem??? Nechapu. Dulezite je, ovšem, jestli výrobek aloe splnuje normu ISO 9001

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková