Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ženy, berete někdo chlorellu? měla bych par otazek ![]()
Ještě nikdy jsem nedetoxikovala tělo..
Kolik tablet denne? Jak dlouho užívat? Bude mi po tom špatně, když se tělo bude čistit? ![]()
Díky za odpověd ![]()
Beru 18 tablet denne, spatne mi ani nebylo. Zhorsila se mi plet, hodne. Co bys chtela vedet?
První tři dny se bere 1-1-1 pak další tři dny 2-2-2 a každé tři dny přidáš jeden až do dávky 6-6-6. tak to bylo doporučeno mě, ale na měření EAV mi chlorellu zakázali a doporučili jen ječmen.
špatně by ti být nemělo, pokud by bylo tak by si měla vždycky jednu tabletu odebrat
Ja na zadnem mereni EAV nebyla a ani nevím co to je
musim nekam? nikdo mi to nenaordinoval, chtela jsem zkusit sama, ocistit organismus po porodu (4m) ![]()
Jen bych chtěla upozornit, že z lékařského hlediska je detoxikace organismu pomocí nějakého výživového doplňku absolutní nesmysl a tahání peněz z lidí. Navíc, pokud nelže letáček o složení tablet chlorelly od nejmenovaného výrobce, takové dávky, které uvádíte, by hrozily předávkováním vitamínem D.
Ja slysela zatim jen pozitivni rezence ![]()
trpim na zanety dasni a od porodu na hemoroidy, tak by me to snad mohlo pomoct, kdyz to ma pry takové zázracné učinky na organismus
nikdy jsem to nezkousela, ale urcite je dobre pro telo, se obcas takhle procistit
jen nechci, aby me pri očistce bylo špatne, mám synka, 4 mesice a potřebuju fungovat ![]()
@Petinka.Vesela tak můžeš detoxikovat i sama, ale mě třeba zjistili na tom měření, že mi chlorella dost škodí místo aby pomáhala…
@wobludka tak to je právě špatně… asi si špatně dávkovala ![]()
@fifinka609 No jo, naše pediatrička zase věří na homeopatii, to se stává.
Aha aha a kam mam jit na odber krve? aby po čase zjistili jestli mi to pomaha nebo ubližuje?? k obvodakovi?? to mi asi jen tak na pozadani neudelaji odber a rozbor krve ne? ![]()
@Cuarentena tak chlorella co beru já má 173 mikrogramů (což je 39%DDD) vitamínu D v 5 gramech. a 5 gramů je 32 tablet. má se brát 18 tablet denně takže fakt předávkování nehrozí ![]()
@Petinka.Vesela http://www. joalis. cz/cs-CZ/uvod. html to se nedělá z krve. můžeš zkusit Joalis, ale můžeš začít brát a zjistit jak ti to vyhovuje i bez měření ![]()
Slyšela jsem, že 15 tablet denne stačí, ale zda se mi to stejnak moc
budu jak nejakej duchodce co bere tunu prášků ![]()
@Cuarentena tohle prave neni zadny homeopat nebo bylinkar-normalni dermatolog a jeste dost uznavany.Tak me to celkem prekvapuje ![]()