Chlorella info atd :)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.4.13 16:23

Chlorella info atd :)

Ženy, berete někdo chlorellu? měla bych par otazek :pankac:
Ještě nikdy jsem nedetoxikovala tělo.. :cert: Kolik tablet denne? Jak dlouho užívat? Bude mi po tom špatně, když se tělo bude čistit? :dance:
Díky za odpověd :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7090
10.4.13 16:30

Beru 18 tablet denne, spatne mi ani nebylo. Zhorsila se mi plet, hodne. Co bys chtela vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.4.13 16:31

První tři dny se bere 1-1-1 pak další tři dny 2-2-2 a každé tři dny přidáš jeden až do dávky 6-6-6. tak to bylo doporučeno mě, ale na měření EAV mi chlorellu zakázali a doporučili jen ječmen.

špatně by ti být nemělo, pokud by bylo tak by si měla vždycky jednu tabletu odebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 16:33

Ja na zadnem mereni EAV nebyla a ani nevím co to je :nevim: musim nekam? nikdo mi to nenaordinoval, chtela jsem zkusit sama, ocistit organismus po porodu (4m) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
10.4.13 16:34

Měla jsem zelené h. - toť veškerý efekt :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
10.4.13 16:35

Jen bych chtěla upozornit, že z lékařského hlediska je detoxikace organismu pomocí nějakého výživového doplňku absolutní nesmysl a tahání peněz z lidí. Navíc, pokud nelže letáček o složení tablet chlorelly od nejmenovaného výrobce, takové dávky, které uvádíte, by hrozily předávkováním vitamínem D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
10.4.13 16:38

@Cuarentena zvlastni tedy je, ze mi to doporucil dermatolog :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 16:39

Ja slysela zatim jen pozitivni rezence :palec:
trpim na zanety dasni a od porodu na hemoroidy, tak by me to snad mohlo pomoct, kdyz to ma pry takové zázracné učinky na organismus :palec: nikdy jsem to nezkousela, ale urcite je dobre pro telo, se obcas takhle procistit :dance: jen nechci, aby me pri očistce bylo špatne, mám synka, 4 mesice a potřebuju fungovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

@Petinka.Vesela tak můžeš detoxikovat i sama, ale mě třeba zjistili na tom měření, že mi chlorella dost škodí místo aby pomáhala…

@wobludka tak to je právě špatně… asi si špatně dávkovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071

@fifinka609 No jo, naše pediatrička zase věří na homeopatii, to se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 16:41

Aha aha a kam mam jit na odber krve? aby po čase zjistili jestli mi to pomaha nebo ubližuje?? k obvodakovi?? to mi asi jen tak na pozadani neudelaji odber a rozbor krve ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.4.13 16:43

@Cuarentena tak chlorella co beru já má 173 mikrogramů (což je 39%DDD) vitamínu D v 5 gramech. a 5 gramů je 32 tablet. má se brát 18 tablet denně takže fakt předávkování nehrozí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.4.13 16:44

@Petinka.Vesela http://www. joalis. cz/cs-CZ/uvod. html to se nedělá z krve. můžeš zkusit Joalis, ale můžeš začít brát a zjistit jak ti to vyhovuje i bez měření ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 16:45

Slyšela jsem, že 15 tablet denne stačí, ale zda se mi to stejnak moc :D budu jak nejakej duchodce co bere tunu prášků :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
10.4.13 16:45

@Cuarentena tohle prave neni zadny homeopat nebo bylinkar-normalni dermatolog a jeste dost uznavany.Tak me to celkem prekvapuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková