Chlorella info atd :)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
10.4.13 16:46
@paola white píše:
@Cuarentena tak chlorella co beru já má 173 mikrogramů (což je 39%DDD) vitamínu D v 5 gramech. a 5 gramů je 32 tablet. má se brát 18 tablet denně takže fakt předávkování nehrozí ;)

Tak já se dívala na jinou, co má v těch 5 gramech (což je myslím asi 5 tablet té značky) skoro 200% DDD. Když si vezmu, že lidi toho jedí klidně i mnohem víc, už je to nebezpečí reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
10.4.13 16:47
@Petinka.Vesela píše:
Slyšela jsem, že 15 tablet denne stačí, ale zda se mi to stejnak moc :D budu jak nejakej duchodce co bere tunu prášků :zed:

Hele ty co mam ja jsou malinky, ani ti to neprijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.4.13 16:48

@Cuarentena proto by se to nemělo brát bez porady s poradcem. beru GW, sice mě trochu štve ten MLM prodej, ale zase je fakt že mi přesně vysvětlili jak brát a na co dávat pozor a pak mi každé 3 dny volala aby se zeptala, jestli nejsou problémy… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
10.4.13 16:49
@fifinka609 píše:
@Cuarentena tohle prave neni zadny homeopat nebo bylinkar-normalni dermatolog a jeste dost uznavany.Tak me to celkem prekvapuje :nevim:

Tak třeba s tím má fakt dobrou empirickou zkušenost, na některé kožní problémy to třeba opravdu zabere. Jen bych si od toho neslibovala „detoxikaci“ organismu a zázračné zlepšení všech zdravotních problémů. Prostě koncentrovaná zelenina, hodně chlorofylu, je tam hodně B12, to by mohlo na tu kůži pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 16:52

Ja si objednala Chlorellu Japan Forte, je tam 100 tablet, tak vyzkousim a uvidim :-) pry je po tom i dost energie a tu bych potrebovala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
10.4.13 17:07

Taky jsem brala, je fajn, určitě je zdraví prospěšná, ale žádný rapidní změny nečekej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 17:29

Zkusim a kdyz to bude k h… tak to rozšlapu :pocitac: a vyhodim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fregi
10.4.13 19:14

No ja nikde chlorellu s ginkgem jinde v cr nenasla, kde se da gw koupit za 850,–?

• Citovat
  • Upravit
12743
10.4.13 19:23
@Fregi píše:
No ja nikde chlorellu s ginkgem jinde v cr nenasla, kde se da gw koupit za 850,–?

při registraci nebo my objednáváme hromadně a vyjde ještě levněji. nedávno jsem kupovala za 800

osobně bych chlorellu s ginkem nebrala. navíc by mě zajímalo jak je to reálně s kvalitou. zkoušela jsem víc druhů ječmenu a žádný není tak kvalitní jako gw. většinou to je rozdrcená celá tráva, ale je fakt že ta cela je jednorázově vysoká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fregi
10.4.13 19:28

Aha takze chci jednou za cas chlorellu a mam se registrovat, to urcite taky neni zdarma ze… chlorella s ginkgem je moc dobra, je to od stejneho vyrobce jako chlorella gw a i jecmen je od stejneho vyrobce, takze proste je to vyhazovani penez za gw, kde plati clovek buh vi co krome produktu

• Citovat
  • Upravit
12743
10.4.13 19:54
@Fregi píše:
Aha takze chci jednou za cas chlorellu a mam se registrovat, to urcite taky neni zdarma ze… chlorella s ginkgem je moc dobra, je to od stejneho vyrobce jako chlorella gw a i jecmen je od stejneho vyrobce, takze proste je to vyhazovani penez za gw, kde plati clovek buh vi co krome produktu

ta stovka zas tak šílený rozdíl není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fregi
10.4.13 19:59

Korunka ke korunce…

• Citovat
  • Upravit
12743
10.4.13 20:12

Spíš by mě zajímalo proč ta superskvělá stránka nemá ty produkty od GW vyfocené shora??? ona je tam totiž na krabici cena a oni to prodávají o 200 dráž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fregi
10.4.13 20:24

Ale ja nekupuju GW, ale Fresh. Je mi jedno jestli nekde neco prodavaji draz, kdyz to nekupuju… a jeste nekdo tu zminoval, ze to kupuje za 800,– pak je tam zase 350,– rozdil…

• Citovat
  • Upravit
12743
10.4.13 20:37
@Fregi píše:
Ale ja nekupuju GW, ale Fresh. Je mi jedno jestli nekde neco prodavaji draz, kdyz to nekupuju… a jeste nekdo tu zminoval, ze to kupuje za 800,– pak je tam zase 350,– rozdil…

jenže GW je větší než fresh :roll: při přepočtu to proti normální ceně vychází o 100 korun dráž. nebudu se s tebou hádat. ta stránka mi připadá dost podezřelá… navíc vyzvednout se dají akorát v Brně takže je to ještě 150 kč za poštu a pak už vychází i ta obyčejná fresh dráž než GW za normální cenu :lol: já umím počítat takže mě o výhodnosti fakt nepřesvědčíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková