Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@paola white píše:
@Cuarentena tak chlorella co beru já má 173 mikrogramů (což je 39%DDD) vitamínu D v 5 gramech. a 5 gramů je 32 tablet. má se brát 18 tablet denně takže fakt předávkování nehrozí
Tak já se dívala na jinou, co má v těch 5 gramech (což je myslím asi 5 tablet té značky) skoro 200% DDD. Když si vezmu, že lidi toho jedí klidně i mnohem víc, už je to nebezpečí reálné.
@Petinka.Vesela píše:
Slyšela jsem, že 15 tablet denne stačí, ale zda se mi to stejnak mocbudu jak nejakej duchodce co bere tunu prášků
Hele ty co mam ja jsou malinky, ani ti to neprijde
@Cuarentena proto by se to nemělo brát bez porady s poradcem. beru GW, sice mě trochu štve ten MLM prodej, ale zase je fakt že mi přesně vysvětlili jak brát a na co dávat pozor a pak mi každé 3 dny volala aby se zeptala, jestli nejsou problémy… ![]()
@fifinka609 píše:
@Cuarentena tohle prave neni zadny homeopat nebo bylinkar-normalni dermatolog a jeste dost uznavany.Tak me to celkem prekvapuje
Tak třeba s tím má fakt dobrou empirickou zkušenost, na některé kožní problémy to třeba opravdu zabere. Jen bych si od toho neslibovala „detoxikaci“ organismu a zázračné zlepšení všech zdravotních problémů. Prostě koncentrovaná zelenina, hodně chlorofylu, je tam hodně B12, to by mohlo na tu kůži pomoci.
Ja si objednala Chlorellu Japan Forte, je tam 100 tablet, tak vyzkousim a uvidim
pry je po tom i dost energie a tu bych potrebovala ![]()
Taky jsem brala, je fajn, určitě je zdraví prospěšná, ale žádný rapidní změny nečekej…
No ja nikde chlorellu s ginkgem jinde v cr nenasla, kde se da gw koupit za 850,–?
@Fregi píše:
No ja nikde chlorellu s ginkgem jinde v cr nenasla, kde se da gw koupit za 850,–?
při registraci nebo my objednáváme hromadně a vyjde ještě levněji. nedávno jsem kupovala za 800
osobně bych chlorellu s ginkem nebrala. navíc by mě zajímalo jak je to reálně s kvalitou. zkoušela jsem víc druhů ječmenu a žádný není tak kvalitní jako gw. většinou to je rozdrcená celá tráva, ale je fakt že ta cela je jednorázově vysoká
Aha takze chci jednou za cas chlorellu a mam se registrovat, to urcite taky neni zdarma ze… chlorella s ginkgem je moc dobra, je to od stejneho vyrobce jako chlorella gw a i jecmen je od stejneho vyrobce, takze proste je to vyhazovani penez za gw, kde plati clovek buh vi co krome produktu
@Fregi píše:
Aha takze chci jednou za cas chlorellu a mam se registrovat, to urcite taky neni zdarma ze… chlorella s ginkgem je moc dobra, je to od stejneho vyrobce jako chlorella gw a i jecmen je od stejneho vyrobce, takze proste je to vyhazovani penez za gw, kde plati clovek buh vi co krome produktu
ta stovka zas tak šílený rozdíl není…
Spíš by mě zajímalo proč ta superskvělá stránka nemá ty produkty od GW vyfocené shora??? ona je tam totiž na krabici cena a oni to prodávají o 200 dráž
Ale ja nekupuju GW, ale Fresh. Je mi jedno jestli nekde neco prodavaji draz, kdyz to nekupuju… a jeste nekdo tu zminoval, ze to kupuje za 800,– pak je tam zase 350,– rozdil…
@Fregi píše:
Ale ja nekupuju GW, ale Fresh. Je mi jedno jestli nekde neco prodavaji draz, kdyz to nekupuju… a jeste nekdo tu zminoval, ze to kupuje za 800,– pak je tam zase 350,– rozdil…
jenže GW je větší než fresh
při přepočtu to proti normální ceně vychází o 100 korun dráž. nebudu se s tebou hádat. ta stránka mi připadá dost podezřelá… navíc vyzvednout se dají akorát v Brně takže je to ještě 150 kč za poštu a pak už vychází i ta obyčejná fresh dráž než GW za normální cenu
já umím počítat takže mě o výhodnosti fakt nepřesvědčíš