Chlorella info atd :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7090
12.4.13 11:37
@marcelka HK píše:
Musím vám říct, že tyto diskuze se nedají vůbec číst a chudák ten, kdo hledá informace o chlorelle nebo ječmenu. Četla jsem to od začátku do konce a je zřejmé, že se tu akorát předhánějí prodejci různých značek (a všichni lžou, že nic neprodávají), vzájemně na sebe házejí špínu a debata o tom, k čemu je vlastně chlorella nebo ječmen je najednou pryč.
Jděte do háje se všemi značkami a MLM tuplem. Mohla bych se i rozepsat o tom, jak se k nám nakufrovala slečna prodávající ječmen v MLM síti a hodinu nás oblbovala různými nesmysly (že jedině ten její je nejlepší, že na internetu jsou jen padělky, ale to tady nikoho nezajímá. Každý rozumný člověk si udělá vlastní názor buď tím, že něco konkrétního vyzkouší (včetně přístupu těch, kteří to prodávají) a nebo dá na doporučení známého. Už dávno totiž neplatí, že tyhle diskuze jsou k něčemu dobré, protože nejsou objektivní a každý různé produkty srovnává tak, jak se mu to hodí.
Tak se vzpamatujte! (a hlavně mě neujišťujte, že nic neprodáváte)

Co tim chtel basnik rici? Promin ale ja jsem vazne nepochopila, co po nas chces :nevim:.Me osobne ani tak nezajimaji srovnavani ruznych znacek, jako informace o chlorelle jako takove. Pokud mas tedy nejake zkusenosti s chlorellou, tak sem s nimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
12.4.13 11:38

@Zuzka99 jak davkujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.4.13 12:44

Šířím je ráda

U mě je dávkování naprosto specifické. 60 - 80 chlorell a 2- někdy 3 vrchovaté polévkové lžíce denně. Ale pozor na kvalitativní rozdíly v produktech. Já jím kvalitní GW a bez ohledu na to, co ostatní tady odsuzují, já otevřeně prohlašuji, že nefňukám a snažím se sesebou něco dělat a protože GW bezvýhradně věřím, tak zelenáče i šířím. Ahoj a pokud chceš o zelenejch vědět víc, ráda poradím.6 let osobních zkušeností. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
12.4.13 13:29
@Zuzka99 píše:
U mě je dávkování naprosto specifické. 60 - 80 chlorell a 2- někdy 3 vrchovaté polévkové lžíce denně. Ale pozor na kvalitativní rozdíly v produktech. Já jím kvalitní GW a bez ohledu na to, co ostatní tady odsuzují, já otevřeně prohlašuji, že nefňukám a snažím se sesebou něco dělat a protože GW bezvýhradně věřím, tak zelenáče i šířím. Ahoj a pokud chceš o zelenejch vědět víc, ráda poradím.6 let osobních zkušeností. :)
.

60-80 denne? 8o. Ja mam taky GW. Beru ji necely mesic+nejaky caj na cisteni krve. Beru 18 tablet denne. Asi po tydnu uzivani se mi dost zhorsila plet a jeste stale se to nelepsi.Byla jsem sice upozornena, ze kdyz clovek zacne resit problemy tela zevnitr, tak se to musi timto zpusobem dostat ven, ale ted nevim jestli vydrzet a doufat ze je to prechodne a nebo se na to vykaslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.4.13 13:47

Pokud je to hodně nesnesitelné, stačí snížit dávky ( ale nepřestávat, aby se nezastavil čistící proces) a po zlepšení pomalu nastoupávat na původní dávkování. Tyto nepříjemné příznaky by měly odeznít, ale chvilku to bude trvat. Záleží na tom, jak jsi zatížená z minulosti a kolik je ti let. (myslím tím množství léků, zasmogované oblasti apod.) U starších ročníků a hodně nemocných lidí to trvá o něco déle. Držím palce. V případě potřeby se klidně ozvi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.4.13 13:51

jedno nebo druhé

Ještě jsem si neuvědomila, že se vlastně detoxikuješ duplicitně. Chlorellou a nějakým čistícím čajem. Doporučila bych jedno, nebo druhé. Takhle docela zatěžuješ organizmus a proto máš ty problémy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.6.13 20:52
@fifinka609 píše:
@Cuarentena zvlastni tedy je, ze mi to doporucil dermatolog :think:

A proč přesně ti chlorellu doporučil, prosím tě? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
21.6.13 22:46

Ahoj, prosím, zajímalo by mne, jestli mužu brat chlorellu současně s vitamínama pro kojící matky. Sice už nekojím, ale po těch vitamínech mám mnohem lepší nehty a vlasy. Chlorellu mám normálně z lékárny..Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
21.6.13 23:11

Uz nikdy vic mela jsem z toho zdravotni problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.6.13 10:10

Jestli se ještě můžu zeptat - všude se říká, že se má Chlorella hodně zapíjet, celkově hodně pít. Co je to hodně? Hlavně nevím u toho zapití - řekněmte sklenka vody na jednu tabletku? I když to je vlastně blbost - to by u 5 tabletek byl litr a čtvrt.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
25.6.13 12:13
@rejžička píše:
A proč přesně ti chlorellu doporučil, prosím tě? :-)

Protoze se mi po porodu hodne zhorsila plet. Po uplne jakekoliv kosmetice a i po normalni vode z kohoutku jsem zcervenala. K tomu se mi delaly i pupinky jako pubertakovi. On mi doporucil vysadit jakoukoliv kosmetiku a zkusit si nekde koupit chlorellu a pockat par mesicu. Pry je bych mela zacit zevnitr tela a ma s tim dobrou zkusenost na kozni problemy. Prvni mesic se vse obrovsky zhorsilo. Chlorellu jsem dobrala, na oblicej mam jen kosmetiku z lekarny a je to o dost lepsi nez na zacatku. Ja na nejake zazracne pilulky moc neverim, ale za kosmetiku, kterou jsem nasledne vyhazovala, protoze mi zpusobila masakr na obliceji, jsem uz utratila tolik, ze mi to uz bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.6.13 13:06

@fifinka609 A kdy se to začalo zlepšovat? A pozitivní účinky na zažívání jsi zaznamenala taky? Jinak jsi vážně dobrá, že jsi vydržela, většina lidí by při zhoršení potíží vyhodila tabletky do koše a bylo by to. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
25.6.13 13:24

@rejžička ono to hlavne souviselo s tim, ze jsem se nechtela nechat zatahnout do kolotoce kortikoidu. Po tydnu uzivani me bolela hrozne hlava asi 3 dny(nevim jestli to bylo tim). Po 14 dnech jsem mela oblicej jeden bedar vedle druheho+celou bradu a okoli cervene. To trvalo asi mesic. Nekolikrat denne jsem cistila jenom micelarni vodou od biodermy. Potom se to zacalo postupne zlepsovat. Ted to jeste neni dokonale, ale proti tomu, jak to vypadalo na zacatku, je to brnkacka. Zazivani nevim, jestli to zlepsilo, protoze jsem s nim nemela problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
5.6.16 16:07

Holky, já se s tou chlorellou nějak nekamarádím. 8o vždycky když si vezmu byť jen jednu tabletu, po necelých dvou hodinách jdu okamžitě zvracet, třeba i 3× - 4×… Vím, že se to nesmí kombinovat s vitamínem C, to taky nedělám, ale jinak si to neumím vysvětlit :( Navíc musím fungovat, nemůžu problít a pro*rat s prominutím celý týden než se vše odplaví z těla pryč. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.6.16 16:36

@el.leanor21 a jakou beres?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat