Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Fregi píše:
Ty budes asi prodejce gw jinak to neni mozny, kazdy si umi spocitat co je vyhodnejsi a co ne, napred tu tvrdis, ze nekdo nekde prodava neco draz, pak to sama prezentuje s navysenim oproti tomu co kupuje, za cenu 800,– se to koupit nikde neda a pak to obrati na uplny blbosti, takze to doporuceni je pro vsechny ostatni, kteri umi pocitat krome paola white
já jsem říkala, e po registraci (zakoupení 3 výrobků naráz) se kupuje za 850. a protože s kamaradky berou hromadně tak máme slevu na 800 za balení…
na tebou prezentované stránce se GW prodává za 1350 ale GW sama ho prodává za 1150 (což je i na krabičce natištěné)
a jednoduchá matika:
tvůj Fresh balení 250 gramů za 850 kč k tomu 150 kč poštovné= 1000kč/250g= 4kč za gram
GW 300 g normální prodejní cena 1150 kč (prodejci to většinou díky MLM vozí, alespoň mě ano)= 1150kč/300g= 3,83kč za gram…
a gw fakt neprodávám ![]()
Tak kdyz uz srovnavat tak stejne, u jednoho postovne ano a u druheho ne, to je teda matematika, chtela jsem dobre poradit, ale kdyz nekdo chce at si kupuje predrazeny gw. to ze si nekdo muze koupit za 800,– pri velkoodberu proste neni pro normalni lidi a bylo by hezke, kdyby jsi nepomlouvala neco co jsi ani nezkusila
@Fregi píše:
Tak kdyz uz srovnavat tak stejne, u jednoho postovne ano a u druheho ne, to je teda matematika, chtela jsem dobre poradit, ale kdyz nekdo chce at si kupuje predrazeny gw. to ze si nekdo muze koupit za 800,– pri velkoodberu proste neni pro normalni lidi a bylo by hezke, kdyby jsi nepomlouvala neco co jsi ani nezkusila
Podle me ma @paola white pravdu a hlavne jako prodejce pusobis spis ty. Navic na te strance co jsi tady vkladal/a jsem nakupovala a vyhodny kup to rozhodne nebyl.Jo a na te krabicce gw, tam kde ma byt ta cena, maji nalepene davkovani.Ted uz alespon vim, ze je to proto, aby zakryli cenu.
@fifinka609 já kupuju někdy normálně od dýlerky někdy s těma kamarádkama, ale to se musí sejít objednávka jak potřebuju. já beru jen ječmen a manžel jen chlorellu takže nám to vydrží dlouho. teď se větší objednávka dělala, ale kdyby si chtěla tak napíšu až bude další. koukám že si z Práglu tak by sis to vyzvedla někde po Praze a měla by si to bez pošty ![]()
@Fregi píše:
Holky kupujte si co chcete, chtela jsem jen poradit
jo a ja taky chtela jen poradit, protoze nejen ze me to na te strance vyslo drazsi nez se to normalne prodava, ale zaplatila jsem postovne 150 a to od ceske posty u ktere si myslim poslat balik takto drahe neni. Chtela jsem alespon balik do ruky, ale nejaky inteligent to spatne zaskrtl a me balik poslali na postu. Kdyby to alespon posilali ppl
.Za me to byl prvni a posledni nakup na te strance
@fifinka609
tak už chápu proč se GW zdá Fregi předražené. Chlorella za 1500 by mi taky přišla drahá ![]()
hele já jsem na tohle stoupa maximus takže se mi třeba za 3 týdny připomeň v SZ protože co mi 1000× nenapíšeš jako by nebylo
mateřská mi zničila mozek ![]()
Je zvlastni jak ja mluvila o Fresh a a vy porad o GW
a koukam, ze vyhoda levneho objednani je cekat skoro mesic ![]()
Me fakt nevadi cekat mesic, ja mam ted chlorelly doma dost. kdybych ji potrebovala rychleji, tak si ji nekde sezenu, ale vim, kde uz ji nikdy shanet nebudu
.a jaky mas vlastne nazor na to, ze v tom obchode prelepi doporucenou cenu, aby nebyla videt?
Tak ja teda nevim, ale je to davkovani na krabici i na Fresh a tam nic prelepeneho neni, takze jeste jednou, nekupuju GW.
Ahoj holky, chlorellu a ječmen jím 6 let. Velmi mi pomohly a z toho, co tu čtu jsem přesvědčená, že lidé, kterým nefunguje, špatně dávkují, nebo nejsou dost trpěliví. Dokonce moc chutná i mému tříletému vnukovi, který je minimálně nemocný. Chłorella a ječmen způsobily to, že držím svojí leukémii na úrovni, která nevyžaduje léčbu! Kdybyste některá z vás chtěla s něčím pomoct nebo poradit, klidně se ozvěte, ráda pomůžu! ![]()
Musím vám říct, že tyto diskuze se nedají vůbec číst a chudák ten, kdo hledá informace o chlorelle nebo ječmenu. Četla jsem to od začátku do konce a je zřejmé, že se tu akorát předhánějí prodejci různých značek (a všichni lžou, že nic neprodávají), vzájemně na sebe házejí špínu a debata o tom, k čemu je vlastně chlorella nebo ječmen je najednou pryč.
Jděte do háje se všemi značkami a MLM tuplem. Mohla bych se i rozepsat o tom, jak se k nám nakufrovala slečna prodávající ječmen v MLM síti a hodinu nás oblbovala různými nesmysly (že jedině ten její je nejlepší, že na internetu jsou jen padělky, ale to tady nikoho nezajímá. Každý rozumný člověk si udělá vlastní názor buď tím, že něco konkrétního vyzkouší (včetně přístupu těch, kteří to prodávají) a nebo dá na doporučení známého. Už dávno totiž neplatí, že tyhle diskuze jsou k něčemu dobré, protože nejsou objektivní a každý různé produkty srovnává tak, jak se mu to hodí.
Tak se vzpamatujte! (a hlavně mě neujišťujte, že nic neprodáváte)
Ty budes asi prodejce gw jinak to neni mozny, kazdy si umi spocitat co je vyhodnejsi a co ne, napred tu tvrdis, ze nekdo nekde prodava neco draz, pak to sama prezentuje s navysenim oproti tomu co kupuje, za cenu 800,– se to koupit nikde neda a pak to obrati na uplny blbosti, takze to doporuceni je pro vsechny ostatni, kteri umi pocitat krome paola white