Dáváte dýško při přebírání zboží?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.4.24 16:18
@Cenarius píše: Více

To vím ale nenosí mi ho ani ke dveřím. Chodím si pro ně k autu.

• Citovat
  • Upravit
11812
9.4.24 16:21

Já mám většinou placeno předem protože nikdy nevím jestli budu moct Zr vna vyběhnout ven abych si balík osobně převzala, nebo je čas doručování v době kdy jsme s dětma venku to mu pak jen řeknu ať to hodí ke schránkám a že děkuju…
Pokud je balík na dobírku tak je to většinou chlapovo/svagrovo a to záleží jestli mi na něj nechal doma peníze a jak přesnou částku nechal…podle toho zaokrouhlím..třeba z 25 na 50 apod…když by to mělo být přes 100 tak to zaplatím kartou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
9.4.24 18:53

Nedávám, kurýr je stejně takovým fofrem pryč, že bych to těžko stíhala. Pokud požádám o nějaký nadstandard jako je, vynesení těžkého balíku, tak pak jo, aspoň 50. Ale to už zas není dysko v pravém slova smyslu. Oni mají v popisu práce, donést balík ke dveřím domu, což mě teda nosí. Jak někdo píše, že si chodí k autu, to by mi mohlo. Ze dveří baráku se nehnu, však on dojde.

• Citovat
  • Upravit
427
9.4.24 20:46

Ne, platim predem, chodim k autu a jsem si jista, te kuryr ma vyssi plat nez ja na univerzite, nevidim duvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
12.4.24 13:14

Čistě technická, kurýr tak na 95% nemá vyšší plat. Nemá žádný. Díky kouzelnému: OSVČ. A jestli někde někdo pořád nemůže zkousnout ty částky, co se občas propašují na veřejnost, tak je to sice pěkné, ale kolik zaměstnanců je ve své práci třeba 12-16 hodin denně? A navíc- ty obří částky, co jsou ke čtení jsou v absolutním hrubém. Zdanit- vč. soc. a zdrav., žádná nemocenská, dovolená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová