Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dneska je poprvé holce nedám ( 10 měsíců ) a co ten fusak? Já ho na dneska taky vyndala.
Dám teplou deku.
@markytk Ja davam. V kocaru se mu kalhoty vytahnou nahoru, tak by mu byla zima, fusak uz davno nemame. ![]()
@Ondrášovka.N píše:
OT: brzy cekam diskusi „Kdy vyndat fusak“
No…??? ![]()
Ani omylem.
Ve školce už chodí odpoledne na hřiště dokonce i bez bundy.
Plynule jsem přešla na ponožky a zateplený kalhoty, to jsou starosti teda ![]()
Nedavam (syn 2roky) a odpo syn chodi ven jen v mikine - babicka manzela je na mrtvici ![]()
Teď ještě diskuse Dáváte ještě zimní boty? My je ani neměli takže ne ![]()
Ještě dávám, ale už skončíme.
Ráno je hrozná zima, sama mám s tím teď problém ![]()
Když jsem zrušila malýmu punčocháče před asi 14 dny - když se udělaly první teplé dny - skončilo to rýmou. Jsme choulostiví, oba
V tomhle vedru punčocháče??? Náš je nosil jen v,,zimě", pokud náhodou byla 0 nebo pod nulou. Představ si, jak dvouleté dítě běhá, zpotí se a ty bys mu dala punčochy
Pak ty děti nemají být pořád nemocné.
@Ainy píše:
Teď ještě diskuse Dáváte ještě zimní boty? My je ani neměli takže ne
Už měsíc nosí botasky
Ale jako ve školce jsem viděla několik dětí v zimních kozačkách a kulichu
![]()
Náš malej ještě minulej tejden punčocháče pod klasické tepláky měl. Ráno bylo okolo mínus tří…teď je marod, takže na teploměr v půl šestý ráno nekoukám ![]()
ale dokud ranní teplota nebude aspoň na nějakých šesti stupních v plusu, tak je vyfasuje.
Druhá věc je odpoledne, tam mu je většinou sundavám a nechám jen tepláky, mikinu a někdy slaboučkou větrovku. Ale ty punčocháče mám v kabele a kdyby se mi zdál studenej (jak zaleze slunce za panelák, tak je na tom pískovišti od země pořád ještě zima), tak buď vyrazíme dom a nebo ho dooblíknu.