Dáváte punčocháčky v tomto počasí?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1295
25.3.15 14:23

Moje dcera ma rok a punčocháče davam…ja teda vychazim na prvni prochazku v osm hodin a to je teda kosa, ze mi jde para od pusy. To je i v lehkym fusaku…odpoledne ji punčochy sundam a rozepnu fusak…ale tady dnes teda fouka fakt studeny ficak, takze mela jeste normalne i zimni cepicku…jinak, docela koukam, protoze, jak uz tu nekdo psal, take potkavam maminky s detmi jeste v komboskach a rukavickama ve fusacich…mne prijde rano fakt jeste hodne zima…ale ja jsem takovej zmrzlous od malicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
25.3.15 14:24
@Čekatelka píše:
Nedávám, ale co vidím ve školce, tak většina dětí má

mám to na stejno, ale je az s podivem kdyz je takove teplo, ze mamky ve skolce porad davaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
25.3.15 14:27

Mám čtyřměsíční a dávám, má je i doma místo dupaček… a ještě ponožky… no a na ven fleese overál a ještě beránka, bez nánožníku… ale nám tady dost fouká, tak zas takový vedro nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
25.3.15 14:29
@knight píše:
Já teda malé dávám, ještě punčocháče pod tepláky. Plus teda body, mikinu a buď vestu či větrovku. Mě prostě přijde, že tohle počasí je ještě zrádný. A malá má 16 měsíců. Má teda i zimní boty, ale už se chystáme jít koupit na jaro. Maminka-babička od přítele ta by jí zas vyslíkala a druhý vnoučata od švagrové zas oblíkala :mrgreen:

Ufff uz jsem se lekla, ze jsem tady jednina…asi divna…nebo spis, ze jsou ostatni divni :mrgreen:
Ja taky porad davam body, puncochace, tenkou halenku a teplaky…
A fusak taky jeste mam, ale je rozepnuty a kdyz syn usne, tak ho tim prikryju…
Mu musi byt zima, kdyz spi ne?
Je teda pravda, ze mi tu mame vetrnou hurku…
A zimni boty taky jeste davam, ale chystam se koupit jarni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
25.3.15 14:35

@kar-maa neboj jsme dvě :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.15 14:37
@soleile píše:
Ja davam, protoze mala hnedka nachladne od prcky, dam satek kolem krku a mikinu. Prijde me to akorat. U nas je teplo, ale vetr je teda dost studenej :mavam:
A ma 2 roky a 4 mesicePříspěvek upraven 25.03.15 v 14:25

myslim ze je taky dulezity vek, batolata co se pohybuji venku po zemi ty puncochace jeste potrebuji…tam je to jasna vec.

• Citovat
  • Upravit
3767
25.3.15 14:40

Já mám dvouleťáka a tenké punčocháče dávám. Včera odpoledne je poprvé neměl, a když jsme přišli domů, měl ledové nohy a volal: „Nožičky ohřát!“ :lol: Takže dnes je má zase. Když si vezmu, že doma má ve dvaceti stupních tepláky, tak mi přijde normální, že do dvanácti stupňů mu pod ně dám punčocháče. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
25.3.15 14:59

@Adrasteia Tak ono je to venku vždycky jiné (čerstvý vzduch, sluníčko,…) Doma máme 22 a když se nehýbu, tak si pomalu beru mikinu. Když je venku 22, mám kraťasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.3.15 15:28

Ne nedávám ani jedné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
25.3.15 15:28

Nevím proč se tu někdo osočuje o diskuzi s fusakem!!! Pokud tohle nechcete číst tak to prostě nečtěte!!! Když si děti hrajou na písovišti pak zaleze slunko, tak je kosa i mě, počasí je fakt nestálé. Tak jsem jen zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.15 15:45
@markytk píše:
Nevím proč se tu někdo osočuje o diskuzi s fusakem!!! Pokud tohle nechcete číst tak to prostě nečtěte!!! Když si děti hrajou na písovišti pak zaleze slunko, tak je kosa i mě, počasí je fakt nestálé. Tak jsem jen zeptala.

jaro je zradne…puncochace nedavam detem co uz chodi a nikde se nevali po zemi..dala bych prckvoi co leze po zemi stale :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1429
25.3.15 16:39

@KackaDoup no ona uz se na zemi po kolenach nepohybuje, ale skluzavka je studena, sedne na studene kolo, zidli a kdyz ma jenom kalhotky a trplacky, tak je to docela mela. Aspon ty puncosky na vic.
A hlavne tak velke dite uz rekne jestli je mu zima nebo vedro, nechala bych to na diteti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
25.3.15 16:39

@KackaDoup no ona uz se na zemi po kolenach nepohybuje, ale skluzavka je studena, sedne na studene kolo, zidli a kdyz ma jenom kalhotky a trplacky, tak je to docela mela. Aspon ty puncosky na vic.
A hlavne tak velke dite uz rekne jestli je mu zima nebo vedro, nechala bych to na diteti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.3.15 16:48

Nedávám už dlouho, i jsem mu venku koupila zmrzlinu :)rano do školky chodí v teplakach, na ven tam má softshellky. Já sama chodím v triku a jarní bundě, takže nenabaluju ani kluka. Jenom ráno má ještě zimní bundu a čepicí, protože se jich nechce vzdát. Ale ve školce na hřišti běhá jenom v mikine.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.3.15 11:06

A neupllynul ani tyden.,a davame zase cepice rukavice a i puncochacky :pocitac: snezi,3 stupne pocitova minus jeden. A uragan.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková