Dáváte sladký i kojenci?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dáváte sladký i kojenci?
Dobrý dne chci s ezeptat dáváte i kojenců sušenky a sladké? Jak často prosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anonymní píše:
Jediný důvod proč by to člověk měl dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
ne, nikdy
proč to jako chceš dávat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do dvou let dítěte je doporučeno dávat denně přesně 0 gramů přidaných cukrů. Dávala jsem jen ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu co je tim. mysleno. I jogurt může bejt sladkej… Do roka jsem hlidala cukry i sul, od roka to ja osobně příliš neřeším, malej ji co my, varim normálně, sladký jí taky. Třeba puding, ten varim, ale i brumika, kdyz je nouze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@admin, důvod k anonymitě je zde jaký?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A v drogeriich lze koupit susenky uz snad od pul roka, nekdo holt koupi, nechapu to mega překvapení tady
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do jednoho roka jsem dceři žádné sladké nedala. Kromě takových těch křupek či nesladkých sušenek, když ji rostly zoubky. Teď mám dvouletou a snažím se ji dávat minimum sladkostí. Samozřejmě občas u babiček má, ale myslím, že to opravdu není nic vhodného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíš jen takové ty ochucene kukuřičné krupky. Sušenky jen ty pro deti od 6ti měsíců a ovoce. Ochucene jogurty ale určitě ne čokoládu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli.Lyon píše:
Nechápu co je tim. mysleno. I jogurt může bejt sladkej… Do roka jsem hlidala cukry i sul, od roka to ja osobně příliš neřeším, malej ji co my, varim normálně, sladký jí taky. Třeba puding, ten varim, ale i brumika, kdyz je nouze.
ale ona se ptá na kojence
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
ale ona se ptá na kojence
Kojenec.je do roka, ne? Nekdo od pulroka uz nekoji nebo na flasce se davaji prikrmy od 4. mesice a nekdo holt cpe leccosy uz. Spíš nevim, proc ji to vlastně zajímá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit