Dáváte tvaroh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
13.3.13 19:15

@terinka4444 je to opravdu hodně velká bílkovinová darda. Nicméně jako potravina pro rekonvalescenta, který žere prachbídně mi to přijde celkem ok. Můžeš zkusit namíchat jeden tvaroh a jeden malý jogurt a pár lžiček medu, to není moc cítit a dostaneš do ní taky nějaké živé kultury. A nebo už namíchaný se dělá taky, třeba Matylda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.3.13 19:24

Rekonvalescent, co žere prachbídně, no tak to je moje dítě, narodila se čtyřkilová, ve 14-ti měsících nemá ani 8,5kila :zed: matyldu nevezme, ta je ochucená, ona jen vanilkovou chuť a kupodivu trochu selskýho jogurtu od holandie, ale musí být čokoládový, tomá zase odemne, bílý nesní a z ovocných blije, a po čokoládovým má ekzem. Prostě, tolik předsevzetí o výživě a ta se mnou a mým odhodláním tedy zacloumala parádně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.3.13 19:53
@terinka4444 píše:
Kupuju v Německu 40% a míchám se šlehačkou, takový domácí lipánek. A pak jí activii tvarohovou, no nic jiného do ní nedostanu, ale někdy to tady čtu, jak je tvaroh nevhodný, ona to jí každý den, ach jo :zed:
¨no j ono, tak nic nedělej a bud ráda, že něco jí :lol:, a že není o hladu, boužel některé děti takový jsou…potvory)nemyslím to zle)
Ps: Moje malá taky nedá do pusy, žádný jogurt!!! a ted - jsou jí 3 roky, takže zhruba od 2 let si vzala na milost tvaroháček a ještě ho nedojí celého, někdy bobíka, ale to je zázrak, :roll: a nejí mi taky moc ovoce jahody, pomeranče, to vůbec do ní nedostanu, ale kyselé kurky by mohla jíst na husto :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.3.13 19:54
@terinka4444 píše:
Rekonvalescent, co žere prachbídně, no tak to je moje dítě, narodila se čtyřkilová, ve 14-ti měsících nemá ani 8,5kila :zed: matyldu nevezme, ta je ochucená, ona jen vanilkovou chuť a kupodivu trochu selskýho jogurtu od holandie, ale musí být čokoládový, tomá zase odemne, bílý nesní a z ovocných blije, a po čokoládovým má ekzem. Prostě, tolik předsevzetí o výživě a ta se mnou a mým odhodláním tedy zacloumala parádně :zed:

a taky dělají vanilkovou holandii :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.3.13 19:56
Jo? ty jo, jsem 10km od fabriky a vanilkové hollandii slyším prvně 8o to u nás tedy nikde nemají :think:
@tumpach píše:
a taky dělají vanilkovou holandii :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.3.13 19:58

http://www.hollandia.cz/…product.aspx¨ tady i když je krémová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.3.13 20:01

@terinka4444 tery a co se zeptat přímo v té fabrice, kde ho dodávají mh
ale možná ho má tesco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.3.13 20:14
Kouknu do Tesca, v té fabrice se nedá koupit jogurt na přání, majíprodejní okénko, prodávají za pěkné ceny, ale vřdy třeba dva druhy za den a nikdy se neví jaké, tak tam zase extra nejezdím, my jíme jen čokoládové :mrgreen: díky za tip, kouknu po něm.
@tumpach píše:
@terinka4444 tery a co se zeptat přímo v té fabrice, kde ho dodávají mh
ale možná ho má tesco
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík