Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Znám bratry : Ondřeje a Davida, Davida a Michala, Davida a Romana, David a Martin.
Matěj, Adam, Štěpán, Daň, Petr…
My máme Davida a Jakuba. Třetí dítě, kdyby bylo kluk, tak je Martin nebo Tomáš.
@annali Jo presne. Filip je krasne jmeno. To bych taky brala. Bohuzel, taky se tak jmenoval ex. Takze to asi neprojde :/
@Tichošlápek nechci ladit jmena deti k sobe. Jmeno prvniho jsem zminila, aby bylo videt, jaka jmena se nam libi. Klasicka, ceska.
i kdyz teda je pravda, ze Daniela jsem vyradila, ze mi prislo, aby se David a Daniel nepletlo. Ale treba ne, taky to tu holky zminovaly. S prijmenim to mame blby 😆 k tomu se nehodi nic. Navic prijmeni zacina na Z. Takze mi prijde skoro jako jazykolam takova ty jmena, ktere by se mi take jeste libili - Lukas Z., Tomas Z.
Daniel je uplne uzasny jmeno. @Thomassss @Anna766 To jsem premyslela u prvniho, jestli David nebo Daniel. Ale prijdou mi ty jmena dost podobna. Tak si rikam, jestli to neni blbe? Diky za tip.
Dekuji moc.
![]()
Cokoliv. Ctirad, Vlastislav, Zbyněk, Zbyšek, Rodan, Tórsten, Angus, Dagda, Dalibor, Dalimil, Bohdan, Bolek, Broňa, Bořek, Vladan, Vojslav, Eda, Erik, Ctislav, Čestmír.
@NikolaKNM píše:
Premyslime jake jmeno dat druhemu synovi. Prvni se jmenuje David. To jmeno je za me naprosto top a u prvniho jsme vubec nemuseli premyslet, bylo hned rozhodnuto. Horsi je to ted. Procitam jmena casto a zadne neni to prave. Mate nekdo Davidka taky jako oblibene jmeno? Jake mate dalsi oblibena? 😆 Potrebuju znat nazor nekoho s podobnym vkusem.
Nějaké,,normální”, česky znějící jméno.
Mě teda jako první napadl Daniel (máme my, takže to jméno mám moc rada
), ale nejsem úplně zastánce podobných jmen pro sourozence. Budou se ti plést tak jako tak, a tohle uz je podobné dost, i když dohromady to zní moc hezky ![]()
Jinak se mi líbí co uz tu bylo psano : Marek, Filip, Martin nebo třeba Radim, Adam, Richard.
Není to jedno? Dejte jaké se vám líbí. A dost záleží na příjmení.
@NikolaKNM píše:
@annali Jo presne. Filip je krasne jmeno. To bych taky brala. Bohuzel, taky se tak jmenoval ex. Takze to asi neprojde :/@Tichošlápek nechci ladit jmena deti k sobe. Jmeno prvniho jsem zminila, aby bylo videt, jaka jmena se nam libi. Klasicka, ceska.
i kdyz teda je pravda, ze Daniela jsem vyradila, ze mi prislo, aby se David a Daniel nepletlo. Ale treba ne, taky to tu holky zminovaly. S prijmenim to mame blby 😆 k tomu se nehodi nic. Navic prijmeni zacina na Z. Takze mi prijde skoro jako jazykolam takova ty jmena, ktere by se mi take jeste libili - Lukas Z., Tomas Z.
Daniel je uplne uzasny jmeno. @Thomassss @Anna766 To jsem premyslela u prvniho, jestli David nebo Daniel. Ale prijdou mi ty jmena dost podobna. Tak si rikam, jestli to neni blbe? Diky za tip.
Dekuji moc.![]()
![]()
Klidně bych to dala toho Daniela k Davidovi. Zase taaaak podobná nejsou. A mimochodem, mám doma Filipa ![]()
Staršího máme Davida. U mladšího jsme se rozhodovali mezi Adamem, Danielem, Jakubem a Janem ![]()
@NikolaKNM nás Adámek má ve školce spolužáky bratry Davida a Daniela…říkají jim Davídek a Danik…