Dávkování BEBA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
15.8.19 14:41
@ka2ka píše:
Já bych to zase tak moc neřešila, 10ml fakt není zásadní rozdíl, ale jinak to nejspíš chápeš dobře

Dekuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3357
15.8.19 14:54

@ka2ka Já bych poměr neměnila, 10ml není moc, ale pro novorozence třeba dost a s přibývajícím věkem bude nepoměr ještě větší. Já mám na Bebě přímo v tabulce množství převařené vody a počet odměrek, nikde nemám psáno kolik vznikne mléka. Ale od nejasností je infolinka výrobce a tu má na každé plechovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3357
15.8.19 16:10

Jak dalo dítko chvilku klidu, tak jsem zkoukla oba druhy BEBY co mám doma a na plechovce u výživových údajů (energie, tuky, sacharidy….) je úplně malým písmem dole nebo naboku napsané kolik má jedna odměrka hmotnost a kolik je tedy třeba na přípravu 100ml výživy. (BEBA OPTIPRO HA 1 má uvedeno: 1 odměrka 4,4g; 13,1g prášku + 90 ml vody = 100 ml připravené výživy - z toho plyne jasně tři odměrky a 90 ml převařené vody a vznikne ti 100 ml mléka). Podívej se na svou plechovku Beby určitě to tam budeš mít taky uvedené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
15.8.19 16:12
@Finkaa píše:
Jak dalo dítko chvilku klidu, tak jsem zkoukla oba druhy BEBY co mám doma a na plechovce u výživových údajů (energie, tuky, sacharidy….) je úplně malým písmem dole nebo naboku napsané kolik má jedna odměrka hmotnost a kolik je tedy třeba na přípravu 100ml výživy. (BEBA OPTIPRO HA 1 má uvedeno: 1 odměrka 4,4g; 13,1g prášku + 90 ml vody = 100 ml připravené výživy - z toho plyne jasně tři odměrky a 90 ml převařené vody a vznikne ti 100 ml mléka). Podívej se na svou plechovku Beby určitě to tam budeš mít taky uvedené.
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.8.19 19:17
@Finkaa píše:

Dekuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna