Dávkování Chamomilla vulgaris 30ch

282
19.8.13 09:23

Dávkování Chamomilla vulgaris 30ch

Dobré ráno.
Chtěla bych se zeptat jak se dávkuje chamollia vulgaris 30ch.
A vubec vše kolem techto homeopatik..vubec nemam zkusenosti. Koupila jsem si ji, ale dávkování nnení napsany. Prosím napište i jak vám zabrali nebo tak.
A jak ji to mám často dávat.
Maly 14.5 měsíce. A ted ji začali rust zoubky..a nurofen nam moc nepomaha a navíc ji to nechci dávat furt.Co myslite je lepší nez panadol? V noci se uplne prolamuje bolesti, kdyz ji to namazu calgelem ci kamistad(ten zabira víc) tak na chvilku usne a za hodku znova i dříve. Moc dekuju.

Příspěvek upraven 19.08.13 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
19.8.13 09:36

@kudrnka89 canesten na zuby 8o :-O zkus mundisal ten mi prijde nejlepsi ze vsech ;)
Jinak homeo bych rozmichala cca 10 kulicek do adi 100ml vody a nechala to ditko popijet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.8.13 10:15

Tuhle potenci davam jednou, staci tri kulicky, nebo jak pise quinny do vody a popijet. Hlavne dodrzovat odstup mezi jidlem a nepouzivat kovovou lzici. Pokud se to nezlepsi, je to spatne homeopatikum a je treba jine. To uz bych od oku ale nestrilela a poradila se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.8.13 10:29

Tu chamomilu rozpusť ve sklenici vody a večer ji to po cca 10 min. vstříkni střikačkou do ust, tak co 10 min., myslím, že to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.