Že by to byl zub?

5065
14.8.13 08:14

Že by to byl zub?

Ahoj, diskuzí o zoubkách je tu spousta, ale ze své vlastní zkušenosti vím, že do aktualizovaných diskuzí se moc nepřispívá a po pravdě nemám ani moc času v nich hledat. Našemu malému jsou 3,5 měsíce… už asi dva dny je neskutečně protivný… vždycky byl usměvavé miminko, vydržel třeba hodinu sledovat kolotoč nad košíkem, uměl se hezky zabavit. Když se vzbudil, tak se vždycky usmíval, teď se budí zásadně se řevem… poslední dva dny nevydrží nikde ani minutu, pořád chce nosit, brečí, vzteká se, je mrzutej… v noci mi krásně spinkal už od narození, budil se jen jednou… teď kňourá skoro celou noc, pořád běhám k postýlce a podávám dudlíček nebo čajík… do pusinky mě moc kouknout nenechá, ale přijde mi, že má povrch dásniček trošku zbělalý… slintá už dýl jak měsíc, ale poslední dobou je to docela síla, z pusy mu visí švihadla jak blázen a pořád převlíkáme :mrgreen: Tak nevím, myslíte, že už by to mohly být zoubky?? Máte některá takhle brzy ozubené mimčo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
14.8.13 08:20

Zoubky by to klidne mohli byt my meli v 5mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.8.13 08:23

Od cca 3 měsíce náš prcek taky začal hodně slintat, cpát si prstíky do pusy atd.,taky to měl zbělalé..takže klidně to můžou být zuby..První zub nám vylezl před 2 týdny ( 5 měsíční prcek) a vypadá, že se tlačí další.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 08:23

Také jsme měly v 5 měsících. Asi to na zoubky vypadá, holka taky neměla opuchlé dásničky ale jen takovou bělavou malou bouličku, pravda že u nás zuby na pohodu, řvala jen chvílema a v noci pohoda. Koupila jsem ji na zoubky dětský ibalgin a super, za chvíli bylo po bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
14.8.13 08:28

Naše málá má už dva :P takže klidně zoubky někdy se může i miminko narodit se zoubkama :lol: jinak bude mít 4měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.8.13 08:35

Dceru ve 3,5 m. přestalo taky všechno bavit a byla vypruzlá, první zub jí narostl po 11.m. Takže zub to může být a taky nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.8.13 08:41

První dcera měla ve čtyřech měsících už dva zuby, a mezi tím byla od toho 3měsíce taky protivná…zuby to být klidně můžou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
14.8.13 11:03

My slintali asi 14 dní v kuse úplně šíleně, pak měl řidčí stolici než obvykle a za pár dní se dostavila teplota na 3 dny - když jsem mu jednou dala pusinu a přitlačila na dolní dásničku, začal neuvěřitelně ječet - takže mi to bylo jasný a další den byl zub (den poté druhý zub :-D ) - bylo mu 3,5 měsíce, jako vám :palec: Jo a nechtěl jedno dopoledne vůbec kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
14.8.13 13:25

Díky za reakce, nejspíš to vážně ty zuby budou… má horní dásničku takovou nateklou, je tam jakoby boulička, je dost plačtivej, špatně se mu spí, teplotu vyloženě nemá, ale má teplejší hlavičku na dotek než obvykle… koupím gel na dásně a uvidíme, jestli se to po tom zlepší, tak jsou to zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.