Dávkování UM- nedonošenec

Anonymní
6.3.23 16:05

Dávkování UM- nedonošenec

Holky, zdravím. Mám 2,5 měsíce starou holčičku narozenou o měsíc dřív. Byli jsme na nutrilonu ale dost blinkala, tak máme nutrilon AR, ale nikde není psané dávkování na kg. Je tam napsáno 2 měsíce 150ml 5× denně. No, malá mi jí 6× denně, a momentálně váží 4,5 kila. Tak nevím jestli ji dávat -ten 1 měsíc takže 120, nebo těch 150.. Ona tedy vypije těch 150 i 6× denně ale nechci aby mi nějak moc přibírala.. poraďte prosím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66574
6.3.23 16:17
@Anonymní píše:
Holky, zdravím. Mám 2,5 měsíce starou holčičku narozenou o měsíc dřív. Byli jsme na nutrilonu ale dost blinkala, tak máme nutrilon AR, ale nikde není psané dávkování na kg. Je tam napsáno 2 měsíce 150ml 5× denně. No, malá mi jí 6× denně, a momentálně váží 4,5 kila. Tak nevím jestli ji dávat -ten 1 měsíc takže 120, nebo těch 150.. Ona tedy vypije těch 150 i 6× denně ale nechci aby mi nějak moc přibírala.. poraďte prosím

dávej jí, co vypije. Nebo ji chceš držet hlady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9836
6.3.23 16:33

Krmit dle chuti tak, aby nezvracela nebo nějak výrazněji neublinkávala. Určitě netrápit hlady, mimčo si to zvykle „řídí“ samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
6.3.23 17:00

Nekoukej na tabulky ale na hlad dítěte! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.3.23 03:56

Mám stejně starého, není nedonošenec, ale měl nízkou porodní váhu. Aktuálně má 5 kg a kolik toho sní jsem přestala dávno řešit. Prostě dostane kdy a kolik chce. Máme tedy HiPP, na kterém je i vyloženě napsané, že se může dávat dávka stejně jako mateřské mléko. Většinou vypije před litr denně, dle tabulek by měl max 900 ml, pediatrička je s tím ok. :) Maličká má na svuj věk pořád malou váhu. My jsme rádi za každé kilo navíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí