Jaké je životní minimum - dávky a rodičovský příspěvek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@-Sára @-Sára rp mam 7600kc odpividam dalsi pani zivoboti je davka hm nouze myslym nevim no zda se mi to malo …150kc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta Kotlárová nepsala jsi nedávno, ze manžel je cele dny na stavbě a peníze ti dává? Tak v čem je problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslite ze bych mela paní na UP zavolat a optat se ??? diky nejde mi to do hlavy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta Kotlárová no tak to budeš muset dát dítě do jeslí a jít makat jinak to nevidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta Kotlárová píše:klidne bych sla makat ja se prace nebojim
Nic ti nebrání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta Kotlárová Ja bych písky hrozne rada držela, ale jde to fakt špatně. Když je pisek suchy, tak protéká mezi prsty a když mokrý, tak opadava, lepi a je studeny. Těžký život
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta Kotlárová píše:
a co je ti po tom ??? moje vec tak drz pisky
Myslím že by jsi mohla zapracovat aspoň co se týká hrubek neboť pysky se píšou s tvrdým y.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty jo ty si matroš, radši než zakládat diskuze na emiminu běž radši na brigádu roznášet letáky, budeš ještě za 150 ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta Kotlárová tak prispevek na zivobyti se asi nejak pocita, bude to dorovnani do nejake castky. Takze pokud mas prijmy vysoke, tak asi neni moc kam dorovnavat ![]()
Muzes si navysit RP a pak ti nevyjde prispevek zadny. Ja mam RP 20tisic a zadny prispevek na zivobyti nepobiram.
- Citovat
- Upravit
ok diky vsem i za urazky moc dekuji preji krasný slunecni den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta Kotlárová píše:klidne bych sla makat ja se prace nebojim
Tak proč nejdeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit