Dcera (16) nechce ráno vstávat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.2.25 17:14

Dcera (16) nechce ráno vstavat

Dobrý den, mám 16 letou dceru. Aboslutně vůbec nevstává na budík. Vždy ho vypne a usne, nebo ji vůbec nevzbudí a budík hraje dál. Nevíte někdo co s tím dělat? Netším, kde je problém, může jít spát klidně ve 20h - pořád nic. Budu moc děkovat za všechny veškeré rady, jsem už zoufalá. Nemůžu ji pořád budit já. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.2.25 17:21

Dát si budík naplno, hodně nepříjemný zvuk a dál od postele, aby rovnou vstala a je to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16081
12.2.25 17:23

Taky jsem byla hrozný spáč, musela jsem si dávat budíka na druhou stranu místnosti a ideálně za nějakou židli, stůl atd., abych musela nejen vstát, ale i kličkovat, to mě probudilo. A nejlíp to střídat, aby si to člověk nemohl zautomatizovat a musel ráno hledat. No a hned rozsvítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383

Vypněte na noc WiFi a asi se to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55

A jde večer spat a opravdu usne nebo je do noci na telefonu?
Pokud opravdu spi, tak na rano silnější budík, případně několik? A bez supportu od maminky, která vždycky zasáhne?
Je jí 16, ne 6..

• Citovat
  • Upravit
4328
12.2.25 17:24

Taky jsem to v tomhle veku delala a do jiste miry delam doted…
a vis co ti reknu, nemela jsem nikoho kdo by me hlidal, takze nakonec jsem stejne vzdycky vstala sama (akorat z pulhodiny na snidani a oblikani byly 2min a sprint na autobus)… a nikdy se nestalo ze jsem do skoly nedojela (jednou jedinkrat jsem si nebyla jista jestli je patek nebo sobota a vykaslala se na to, byla nastesti sobota)

takze dceru upozorni ze ji od urciteho dne uz budit nebudes a proste ji nech… pravdepodobne vstane a bude to fofr, ktery nechces videt, ale vstane ;)

resila bych to az pokud by to nevyslo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
12.2.25 17:26

A ano, budik na druhou stranu mistnosti, to je dobra rada, akorat ja jsem stejne vecer ho vzdy dala poruce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.2.25 17:27

Taky se mě nechce ráno vstávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
12.2.25 17:30

Nech ji být zodpovědná sama za sebe a nezachraňuj ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.25 17:31

Bytostně nesnáším vstávání..a co se stane kdy přijde několikrát pozdě a vy ji to prostě neomluvite? Ať taky pocítí důsledek :nevim:. Budíku jsem měla několik. Věděla jsem, že když zaspim a nestihnu bus jsem v loji a musím hodinu čekat na další. A když jsem jezdila vlakem bylo to ještě horší. Mám netolerovali ani 5 minut pozdní příchod do hodiny, když byl sníh třeba.

• Citovat
  • Upravit
2666
12.2.25 17:32

No jo no, když jste ji to nenaučila doteď, tak čemu se divíte…když bude mít zodpovědnost, tak se to naučí.
Taky mi dělá problém vstávání, mám 3 budíky, abych vstala, ale musím jako každý člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.2.25 17:35

@Dn0712
jak víš, že jí to nenaučili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
12.2.25 17:39

Před dětmi jsem měla taky tvrdý spánek.
Prý jsou budíky, které se koulejí po místnosti a vydávají strašné zvuky. Musíte ho doběhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
12.2.25 17:39

@Dn0712 No já jsem v pubertě neslyšela ani tři budíky zvonící mi přímo u hlavy, prostě mě nevzbudily. To se dá naučit? To nemá se zodpovědností co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí