Dítě usnulo ve čtvrt na šest, co dál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
732
3.2.25 17:34

Dítě usnulo ve čtvrt na šest, co dál?

Dítě, necelé tři roky, dnes po obědě nespalo a teď spí tuhé na gauči. Přemýšlím co dál. Vzbudit po půl hodině? Přenést už do postýlky a doufat, že bude spát do rána? Zuby jsem teď ve spaní vyčistila, celkem i důkladně, úplně tuhá je :lol:. Dítě ráno vstává ve tři čtvrtě na šest. Já ve čtvrt. Kdyby spala do pěti, bylo by to fajn. Bojím se ale nějaké noční party.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
603
3.2.25 17:42

Měla večeři? Pokud ano, je šance zle bude spát do rána pokud vstávala tak brzo :)
Nám se to občas taky stane a dopadne to jak kdy … někdy se vzbudí po hoďce a pak máme párty do noci, někdy to potáhne až do rána (ale to spíš když na ní něco leze nebo měla echt náročný den).

Hodně štěstí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8394
3.2.25 17:45

Jestli jsi zvladla bez problémů vyčistit i zuby a nevzbudila se, tak tam naděje i je :lol: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
3.2.25 17:52

Nebuď ji. Mě předevčírem usnula sedmiletá v pět odpoledne, spala až do rána jako špalek. Vyklubala se z toho viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3401
3.2.25 17:55

Takhle těžko radit, nevíme, jaký je spáč. Nejmladší dcera, když usne večer před osmou, tak je po desáté vzhůru, minimálně do půlnoci má veselou náladu a uspat rozhodně nejde. Ale i obě starší bych budila, u nás by šance na spánek až do rána byla nulová. Noční párty naopak zaručena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
3.2.25 18:06

V tomhle případě jsem budila nejdýl za hodinu. Když jsme nechali spát, vstávaly nejdýl ve 4. Samozřejmě šly spát později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
3.2.25 18:11

Taky budím. Třeba po hodině. Vstáváme po 6 a odmítám být v noci vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
3.2.25 18:32

Záleží na dítěti. Jedno z mých dětí by klidně spalo celou noc, druhé by se probudilo o půlnoci a byla by party.
Plus nechat spát moje dítě po třetí hodině byť jen minutu, znamenalo posunutí večerky o 2-3 hodiny. Takže bych nečekala na nic a budila bych hned, jak bych si všimla, že spí.

• Citovat
  • Upravit
22836
3.2.25 18:33

No :) naše mladší je spáč, kdybych ji nechala a jen přenesla, spi do rána. I nedávno se nám stalo, že vytuhla kolem 5h na gauči a já ji jen v 8h přesunula do postele a spala až do rána.
Zato starší, ta jakmile usnula takhle před večerem, věděla jsem, že to bude Eldorádo. Stačilo ji 30min spánku k tomu, aby pak litala do půlnoci :lol: nebo v autě po výletě, na chvíli vytuhla a už vyndávání byl horor a rev, ale jak jsme došli domu, byla svěží a litala :roll:
Takže nedokážu poradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30743
3.2.25 18:41

No, u nas by to kdysi byl prusvih a celonocni party. Ale ja mela nespave deti a tohle byla moje nocni mura. Ale urcite by se mi nepovedlo jim vycistit zuby. Tak drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28675
3.2.25 18:44

Když takhle usnuly moje děti, věděla jsem, že jdeme spát hodně po půlnoci a to i když jsem je vzbudila za půl hodiny :mrgreen: Asi nikdy se nepovedlo, že by spaly až do rána… takže my jsme za ty roky na noční akce zvyklí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
3.2.25 19:32

Tak bohužel přesun do postele se nepovedl, bude si party :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13822
3.2.25 19:43

Kdyz deti usnuly nezvykle brzy, nebo v neobvykly cas, vetsinou byly pak nemocne. Pokud teda predtim neponocovaly, nebo nedelaly neco echt fyzicky narocneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
3.2.25 20:00

Muj syn by prospal celou noc ;) kolem tech 3 let, kdy odboural denni spanek chodil spat mezi 17:15-17:30 a spal do 5 rano, takze skvely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
4.2.25 06:46

Jak to dopadlo @Kolicek95? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie