Dcera 8. měsíců nechce vůbec mléko

3409
17.11.17 22:00

Dcera 8 měsíců nechce vůbec mléko

Ahoj maminky, dcerka nechce vůbec přes den mléko, jen příkrmy. Pije jen v noci dvakrát asi 150 ml. Co se s tím dá dělat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
783
17.11.17 22:10

Nic. Moje dcera UM uplne nesnasela, od 4 měsíců ho nepila. V nemocnici mi doporučili mléčné kase a v tomhle případe dat bílý jogurt. To bastila jak to bylo na lžícce. A taky vyrostla, dnes uz je z ní desetiletá slečna a mlíko má ráda.
Tak nestresujte sebe a ji, dejte kaši a jogurt, velka uz je dost ;)

Příspěvek upraven 17.11.17 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
17.11.17 22:11

Co dostat co nejvíc mléka do jídla? Různé mléčné kaše, jestli je jí, br. kaši, omáčky, zeleninové omáčky a polévky s přidáním mléka, jogurty, koktejly.
Třeba dýňovou polívku s mlékem a podobně.
Syn mléko nechtěl, ale když jsem mu do toho namočila rohlík, dal si 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
17.11.17 22:12

Nas taky zacina odmitat mliko, bude mit 10 mesicu a mleka ma za den 300 ml, ale spi celou noc bez mlika/jidla/vody od 6,5 mesicu.
Jak na neho jsem zatim neprisla, davam jogurt (holandii) a obcas domaci lucinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
17.11.17 22:30

Ja nebyla kojena, byla jsem v inkubatoru, vyrostla jsem na sunaru, mliko nemam rada do ted, nepiju ho, kakao, krupičná kaše to vůbec, jogurty jím strasne malo, ale mam rada sýry. nikdy s tim nikdo nemel problem. tvoji dceru bych do toho nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leisa
17.11.17 23:42

@Lamátko Nejstarší dcera UM bojkotovala od malička. V pozdějším věku, po 3. roce, přijala nějaké mléčné výrobky, ale žádná sláva. V dospělosti jí některé mléčné výrobky začaly doslova chutnat a nedavno jí zjistili těžkou intoleranci na laktozu. Dost pravděpodobně jí měla už coby malá, proto se všemu mléčnému tak bránila.

• Citovat
  • Upravit
21681
18.11.17 07:49

Nemuze to byt jen docasny bojkot? :think:
Jeste bych zkousela nabizet, za par dni to muze prejit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie